Gazete Vatan Logo

TV8 yayın akışında bugün neler var? - 19 Kasım Pazar

19 Kasım Pazar gününe ait yayın akışı sabah 06:00’da “Çok Güzel Hareketler Bunlar” adlı komedi programı ile seyircilerini selamlıyor. Eğlencenin kıran kırana devam ettiği, komiik kesitlerin ardı arkası kesilmeden sıralandığı program ile güzel bir hafta sonu sabahına hazır olun. Akşam kuşağında ise saatler 20:00’ı gösterdiğinde “O Ses Türkiye” adlı ses yarışmasının yeni bölümü ekranlarınız karşısında yer alıyor. Farklı yarışmacıların katılımı ile her geçen gün farklı seslere tanıklık etmenizi sağlayan programın yeni bölümünü sakın kaçırmayın.

TV8 yayın akışında bugün neler var? - 19 Kasım Pazar

Sabahın ilk saatlerinde “Çok Güzel Hareketler Bunlar” adlı eğlence programı ile aile güzel bir hafta sonu keyfi yapabilirsiniz. Daha sonra saat 07:15’de “Emre Dorman ile Aklımdaki Sorular” adlı yarışma başlayacak. Yarışmacıların genel kültür soruları karşısında heyecanlı anları sizleri de heyecanlandıracak ve ekranlarınız başında kendinizin de yarışmasını sağlayacak. 09:30’da “Maşa ile Koca Ayı” adlı çizgi film ekranlarınızda yerini alıyor. Çocukların severek izlediği renkli çizgi filmin hemen ardından 09:45’de “Beyoğlu Güzeli” adlı yerli sinema filmi ekranlarınıza dahil oluyor. Güzel bir film keyfi yapmak için ailenizle birlikte değerlendirebilirsiniz.

TV8 YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

11:45’de “Arda ile Omuz Omuza” adlı yemek programını seyredebileceksiniz. Farklı lezzetleri ekranlarınız karşısına getiren programda yemeklere dair en ince püf noktaları da öğrenme fırsatınız var. İzlerken hem eğlenebilir hem de mutfaklarınıza farklı lezzet dokunuşları yapabilirsiniz.

12:45’de “Magazin 8” ile magazin dünyasının ritmi tutuluyor. En sıcak ve en son dakika gelişmeleri, ünlülerin hayatı, yeni vizyone giren filmler ve şarkılar gibi daha aklınıza gelebilecek pek çok konu hakkında bilgi edineceksiniz. 15:15’de “Güldür Güldür” adlı eğlence programı ile yayın akışı hız kesmeden devam edecek. Eğlenceli anları sonuna kadar hissedebileceğiniz program ile gün ortanızı daha renkli kılabilirsiniz.

Haberin Devamı

20:00’da “O Ses Türkiye” adlı ses yarışmasının yepyeni bölümü sizlerle olacak. Farklı yarışmacıların başarılı performansları karşısında adeta büyüleneceksiniz. Heyecanlı ve müzik dolu bir yarışma programı yine ekranlarınızda… 00:15’de “Boks Gecesi” adlı spor program ile mücadele ve başarı dolu anlara şahitlik edebilirsiniz. Saat 02:00’da “Magazin 8” adlı eğlence programının tekrarı ekranlarınıza geçiyor. Hemen ardından saat 04:45’de “Bilginiz Olsun”, 05:30’da ise “8x8” adlı iki renkli programın tekrar bölümleri sizlerle oluyor.