Gazete Vatan Logo

Tv8 yayın akışında bugün neler var? 19 Eylül Salı

19 Eylül Salı günü Tv8 yayın akışı, 06.30’da Günaydın Doktor adlı sağlık programının yeni bölümüyle başlayacak. Maşa İle Koca Ayı adlı çizgi film ile devam eden Tv8 sabah kuşağı, Aşk-ı Roman dizisi, Yaşamdan Hikayeler, Yemekteyiz gibi programlarla devam edecek. 5’er Beşer adlı program ve Salak Milyoner adlı yerli sinema ile akşam kuşağı Tv8’de yayında olacak.

Tv8 yayın akışında bugün neler var? 19 Eylül Salı

06.30’da, Tv8 19 Eylül tarihli yayın akışı Günaydın Doktor adlı sağlık programının yeni bölümünün ekrana gelmesi ile başlıyor. Günaydın Doktor programında, Hilal Ergenekon’un başarılı sunumu ve uzman doktorların görüşleri ile, birçok sağlık sorununun çözümü, sağlıklı ve uzun bir yaşam için öneriler, birçok hastalık ile ilgili tavsiyeler ve çözüm yolları ekrana gelerek birçok izleyicinin sağlık sorununa derman oluyor.

TV8 YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

07.45’te, sevilen çizgi film Maşa İle Koca Ayı Tv8 ekranlarında olacak. Rusya halk edebiyatında yer alan karakterler olan Masha ve Ayı, Mişka adında sirkten emekli bir ayı ile Maşa adında bir küçük Rus kızının birlikte atıldığı maceraları konu alıyor. Film versiyonunda ülkemizden Doğukan Manço ve şarkıcı Aydilge de yer almakta.

Saatler 08.00’i gösterdiğinde ise, Seda Sayan’ın eski programı Evleneceksen Gel’de ünlenen ve sevilen gelin adayı Solmaz Ciros ile ona programda talip olan damat adaylarından Kaan Güvenilir’in başrollerini oynadığı Aşk-ı Roman adlı dizi ekrana gelecek. Dizide, bir holdingin tek veliahtı olan Lider’in Solmaz karşısına çıktıktan ve ona aşık olduktan sonra değişen hayatı ve ikili arasındaki aşk anlatılıyor.

Haberin Devamı

09.30’da, yılların sevilen ve başarılı sunucusu Lütfiye Pekcan’ın sunumuyla, Yaşamdan Hikayeler adlı program ekrana gelecek. Birçok gizem ardındaki sır perdesinin aralandığı programda, birçok suçla ortaya çıkan skandallar konuşulup tartışılıyor, kayıp insanlar bulunup ailesine kavuşturuluyor.

13.00’da ise, yıllardır en çok izlenen yarışma programlarından olan Yemekteyiz adlı program Onur Büyüktopçu’nun sunumuyla Tv8 ekranlarına geliyor. Yarışmacıların yemeklere hazırlık süreci dahil birçok süreçte yarışmacıların çekildiği programda, her hafta farklı 5 yarışmacı birbirini misafir edecek ve haftanın birincisi seçilebilmek için yarışacak. Birinci seçiminde Onur Büyüktopçu da rol alacak.

15.15’te, yılların duayen sunucusu Serap Ezgü’nün sunduğu program Gerçeğin Peşinde Tv8 ekranlarında olacak. Kayıpların arandığı, bulunduğu ve cinayetlerin çözüldüğü program Tv8 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

Haberin Devamı

Akşam kuşağında ise, öncelikle saat 20.00’de eğlenceli program 5’er Beşer ekranlarda olacak. Son olarak ise efsanevi Türk filmi Salak Milyoner ekranlara gelecek.