Gazete Vatan Logo

TV8 yayın akışında bugün neler var? – 18 Mart Pazar

18 Mart Pazar gününe ait TV8 yayın akışı, sabah 06:00’da “Arda’nın Mutfağı” adlı keyifli yemek programı ile başlangıcı yapıyor. Birbirinden lezzetli, çıtır, taze ve besleyici tatları bu programdan öğrenebilir ve sabahınızı daha renkli hale getirebilirsiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Survivor 2018” adlı yarışma programı sizlerle oluyor. Ada yaşantısında süren kıyasıya mücadele tüm seyircilere heyecan dolu anlar yaşatacak. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

TV8 yayın akışında bugün neler var? – 18 Mart Pazar

Sabah ilk olarak saat 06:00’da “Arda’nın Mutfağı” adlı lezzetli yemeklerin hazırlandığı renkli program ile karşılaşabileceksiniz. Lezzet dolu anlar vaat eden programı, ailenizle birlikte keyif içinde seyredebilirsiniz. Ardından 07:00’da “Emre Dorman ile Aklımdaki Sorular” adlı renkli yarışma programı başlıyor. Birbirinden farklı sorularla zenginleştirilen programı sevdiklerinizle birlikte izleyerek kendinizi de yarıştırma imkanı bulabilirsiniz. 08:45’de “Maşa ile Koca Ayı” adlı renkli çizgi film ekranlara gelecek. Sevilen renkli çizgi filmi çocuklarınızla birlikte seyrederek gününüzü daha keyif hale dönüştürebilirsiniz.

TV8 YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

09:00’da “5’er Beşer” adlı eğlence dolu program tekrar bölümü ile yayına geçiyor. Sevilen renkli program, komedi dolu skeçleri ile bol kahkahalı anlar yaşamanızı sağlayacak. 7’den 70’e kadar herkese hitap eden renkli programı, çocuklarınızla birlikte izleyerek kahvaltı saatlerinizi eğlenceli bir atmosfere bürüyebilirsiniz.

09:30’da “Tatlı Dillim” adlı yerli sinema filmini izleyerek nostalji dolu anlar yaşayabileceksiniz. Ardından 11:30’da “Arda ile Omuz Omuza” adlı enfes tatlara imza atan yemek programı ekranlara dahil olacak. Programı izlerken hem gününüzü renklendirebilir hem de birbirinden enfes tatlar öğrenebilme olanağı yakalayabilirsiniz. 12:30’da “Magazin 8” adlı canlı magazin programı ekranlara geçiyor. Magazin gündemine özgü tüm merak edilen gelişmeler, detayları ile ekranlarınıza aktarılacak.

Haberin Devamı

16:15’de “Survivor Panorama Hafta Sonu” adlı canlı yayın sizlerle olacak. Ada hayatında gelişen gelişmeleri öğrenmek istiyorsanız bu programı mutlaka seyredin. 20:00’da “Survivor 2028” adlı yarışma programı ekranlara geçiyor. Zorlu parkurlar arasında yarışan yarışmacılar, tüm seyircilerine yine aksiyon ve macera dolu anlar sunacak. Gece kuşağında ise gündüz kuşağına özgü renkli programların tekrar bölümlerini görebileceksiniz.

00:15’de “Magazin 8” adlı renkli magazin programı yayına geçiyor. Ardından 03:00’da “Bilginiz Olsun” adlı programın tekrarını izleyebileceksiniz. 04:45’de “8X8”, 05:45’de ise “Arda ile Omuz Omuza” adlı iki farklı sevilen programın tekrar bölümleri yayına geçecek.

Haberin Devamı