Gazete Vatan Logo

TV8 yayın akışında bugün neler var? - 18 Haziran Pazartesi

18 Haziran Pazartesi gününe ait olan yayın akışı, sabahın ilk saatleri 06:15’de “Çok Güzel Hareketler Bunlar” adlı programın tekrarı ile başlayacak. Bol kahkahalı ve eğlenceli bir sabaha başlangıç yapmak isterseniz bu renkli yayının tekrarını seyretmeyi unutmayın. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Survivor 2018” adlı yarışma programı sizlerle buluşacak. Ada hayatında geçen program ile sürükleyici ve keyifli bir akşama merhaba diyebileceksiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak için haberimizin devamını takip edebilirsiniz.

TV8 yayın akışında bugün neler var? - 18 Haziran Pazartesi

Sabah 06:15’de “Çok Güzel Hareketler Bunlar” adlı güncel yaşam programı ekranlara geçecek. Komedi dolu sahneleri ile yayına geçen programı çocuklarınızla birlikte seyredebilirsiniz. Ardından 07:00’da “Günaydın Doktor” adlı sağlık programının tekrar bölümü yayında göze çarpıyor. Sağlıklı yaşama dair gelişmelerin ele alındığı programdan bilmediğiniz pek çok konuda yeni bilgiler edinebileceksiniz. 08:30’da “Çok Güzel Hareketler Bunlar” adlı programın tekrar bölümü ekranlara gelecek. Komedi dolu sahneler sunan programın tekrar bölümü ile sabahınıza keyif katabilirsiniz. Renkli skeçler karşısında hem küçükler hem de ebeveynler kahkaha tufanı geçiriyor.

TV8 YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

10:00’da “Gel Konuşalım” adlı magazin programı yayında yerini alacak. Magazin dünyasının tüm sıcak gelişmelerini ayrıntıları ile bu sabah programından öğrenebileceksiniz. Ünlü camiasına ait gelişmeler, en renkli VTR’ler ile karşınıza aktarılıyor. 13:15’de “Survivor Panorama” adlı canlı yayın programı ekranlara geçecek. Ada hayatının arka planında yaşananları bu programdan öğrenebilme imkanı elde edeceksiniz. 15:45’de “Yemekteyiz” adlı renkli yarışma sizlerle buluşuyor. Hafta başına başlangıç yapan programdan hem farklı tarifler öğrenebilecek hem de yeni yarışmacılarla tanışabileceksiniz.

Haberin Devamı

20:00’da “Survivor 2018” adlı yarışma programı ile yayın devam edecek. Yarışma programını seyrederken ada hayatında geçen heyecan dolu anlara tanıklık edebileceksiniz. Gece kuşağında ise eski filmlerin ve yarışma programlarının tekrar bölümleri ile karşılaşabileceksiniz. 00:15’de “Buyur Bi’de Burdan Bak” adlı yayın ekranlar karşısına geçiyor. Komedi dolu skeçleri ile tüm izleyenlerini güldürmeyi başaran programı arkadaşlarınızla birlikte seyrederek eğlenceye doyabilirsiniz. Ardından 02:30’da “Yemekteyiz” adlı programın tekrar bölümü yayına geçecek. Saatler 04:30’a geldiğinde ise “Gel Konuşalım” adlı magazin programı ile karşı karşıya kalacaksınız. Ünlü camiasının hayatına dair izleri gözler önüne seren program sayesinde magazin dünyasına ait tüm merak ettiklerinizi öğrenebilir, eğlenceli ve heyecanlı anlar yaşayabilirsiniz.

Haberin Devamı