Gazete Vatan Logo

TV8 yayın akışında bugün neler var? 16 Ekim Pazartesi

16 Ekim Pazartesi günü TV8, “Çok Güzel Hareketler Bunlar” adlı komedi programı ile yayın akışına geçiyor. Birbirinden renkli komik anların kaleme alındığı program sayesinde güzel bir hafta sonuna başlangıç yapabileceksiniz. Akşam saatlerinde ise “O Ses Türkiye” yarışması yeni bölümü ile ekranların başına gelecek. TV8 yayın akışı için haberimizi okumaya devam edebilirsiniz.

TV8 yayın akışında bugün neler var? 16 Ekim Pazartesi

Sabah 06:30’da başlayan “Çok Güzel Hareket Bunlar” yediden yetmişe herkesi yine ekranların başına çekmeyi başarıyor. Tekrar bölümü ile yayına geçen program ile pazar sabahınızı renklendirebilirsiniz. 07:00’da “Günaydın Doktor” yayın akışına başlayacak. Her hafta birbirinden başarılı ve kıymetli konukların katıldığı programda yine birbirinden özel sağlık soruları cevap bulacak.

TV8 YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

08:15’de “Maşa ile Koca Ayı” adlı çizgi film ekranlarınıza geliyor. Çocuklarınızın eğlenceli dakikalar geçirmesi için kanalınızı TV8’e getirmeniz yeterli. 09:15’de “Çok Güzel Hareketler Bunlar” adlı komedi programı yayında olacak. Eğlence dolu anlara yine tanıklık etmek ve doyasıya gülmek istiyorsanız mutlaka seyretmelisiniz. Dilerseniz ardından saat 10:45’de başlayacak olan “Emlak Avcıları” adlı yarışma programını izleyebilirsiniz.

13:00’da “Yemekteyiz” adlı yemek programı yeni bölümü ile yayın akışına geçiyor. Birbirinden nefis tariflerin renkli sunumlar eşliğinde konuklara ve seyirciye aktarıldığı program ile tarif defterinizi yeni özgün tatlar katabilirsiniz. 15:15’de “Gerçeğin Peşinde” adlı program yine canlı canlı ekranların karşısında… Faili meçhul cinayetler, kayıplar, kaçırılan kişiler ve daha fazlası için ekranlarınızın başına geçin! Tüm gelişmeler en özgün ve ince ayrıntılarıyla bilginize sunuluyor.

Haberin Devamı

20:00’da başlayan “O Ses Türkiye” yarışması, kıyasıya yarışan yarışmacıları ve başarılı jüri ekibi ile ekranları karşısında bekleyen seyircilerinin uzun süre eğlenmesine destek oluyor. 00:15’de ise yarışma kategorisinde yer alan “Emlak Avcıları” programının tekrar bölümünü izleyebilirsiniz.

01:30’da “Yemekteyiz” adlı yemek programının tekrar bölümü ile yeniden sevenlerinin karşısına çıkıyor. Onur Büyüktopçu’nun sunumundan çıkan program ile gece yaptığınız TV keyfinize hareketlilik kazandırabilirsiniz. “03:00’da “Gerçeğin Peşinde” adlı yaşam programı, farklı hikayelere ve farklı hayatlara dokunuş yapıyor. Gündüz kuşağında izlemeyi unuttuysanız veya kaçırdıysanız gece mutlaka ekranlarınızın karşısına geçin. Yaşamsal hikayeler ve acıklı gelişmeler en güncel verilerle ve araştırmalarla çözüme kavuşturulacak. 05:30’da ise “Çok Güzel Hareketler Bunlar” isimli eğlence programı tekrar bölümü ile yeniden seyircileri ile buluşacak.

Haberin Devamı