Gazete Vatan Logo

TV8 yayın akışında bugün neler var? – 14 Temmuz Cuma

TV8’in 14 Temmuz Cuma gününe ait yayın akışı erken Günaydın Doktor isimli yaşam ve sağlık programı ile başlıyor ve gün boyunca da birbirinden renkli, hareketli ve eğlenceli programlar ile devam ediyor. Bugünün akşam kuşağında ise İnsanlar Alemi isimli program yer alıyor. TV8’in 14 Temmuz Cuma günü yayın akışı ile ilgili detaylar bu haberimizde…

TV8 yayın akışında bugün neler var? – 14 Temmuz Cuma

TV8’in 14 Temmuz Cuma gününe ait yayın akışı saat 07.00’da Günaydın Doktor isimli yaşam ve sağlık ile başlıyor. Bu programda, birbirinden bilgili uzman konuklar günlük yaşantımıza ve hastalıklarımıza dair ipuçlarını paylaşıyor. Ayrıca sağlıklı yaşamın nasıl olması gerektiğine dair de bilgiler veriyor. Günaydın Doktor programından hemen sonra da Oynat Bakalım isimli komik video paylaşma programı yayınlanacak. Dünyanın dört bir yanından videolarla birlikte kahkahadan duramayacaksınız!

TV8 YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

09.00’da çocukların en sevdiği çizgi filmlerden olan Maşa ile Koca Ayı TV8 ekranlarında olacak. Maşa ile Koca Ayı çizgi dizisinden hemen sonra ise Güldür Güldür isimli güldürü ve kahkaha programının tekrar bölümlerinden birisi TV8 ekranlarına gelecek. Ali Sunal’ın sunumu ile birlikte renklenen programda gülmekten duramayacaksınız!

11.15’te Güle Güle Oturun programı yayınlanacak. Güle Güle Oturun programının her bölümünde bir ailenin evi seçiliyor ve o ev yeniden düzenleniyor. Güle Güle Oturun programından sonra ise Yaşamdan Hikâyeler isimli program canlı olarak TV8 ekranlarına gelecek. Bu programda Gerçek hayattan alınmış olan olaylar anlatılacak ve yapılan yanlışlar düzeltilmeye çalışılacak. Bu programda ünlüler hayatlarındaki kırılma noktalarını anlatıyor.

Haberin Devamı

16.15’te Gerçeğin Peşinde isimli program canlı olarak TV8 ekranlarına gelecek. Kıyıda köşede üzeri kapatılmış olan gerçekler bu program ile gün yüzüne kavuşacak. Bugünün akşam kuşağında ise İnsanlar Alemi isimli program yer alıyor. Bu program insan ilişkilerini uygulamalı olarak anlatıyor. Ali Sunal’ın sunumu ile birlikte daha da renklenen programda yeteneksiz öğrenciler aynı lojmanda yaşıyor.

İnsanlar Alemi programından sonra ise Gerçeğin Peşinde programı TV8 erkanlarına gelecek. Ardından ise Yaşamdan Hikâyeler programının eski bölümü başlayacak.