Gazete Vatan Logo

TV8 yayın akışında bugün neler var? - 13 Nisan Cuma

13 Nisan Cuma gününe ait olan TV8 yayın akışı, sabah 06:45’de “Günaydın Doktor” adlı sağlıklı yaşama özgü bilgiler sunulduğu renkli program ile yayın akışına geçecek. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Survivor 2018” adlı yarışma sizlerle olacak. Ada hayatını gözler önüne seren yarışma programı ile yine heyecan dolu bir akşam sizleri bekliyor. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizin devamını okuyabilirsiniz.

TV8 yayın akışında bugün neler var? - 13 Nisan Cuma

Sabah 06:45’de “Günaydın Doktor” adlı sağlıklı yaşama özgü geniş bilgiler sunan program sizlerle olacak. Uzman hekimlerin katılımı ile devam eden programdan beslenme, diyet, spor, egzersiz ve tedavi yöntemleri gibi daha pek çok konuda bilgiler edinebileceksiniz. 08:00’da “Çok Güzel Hareketler Bunlar” adlı eğlence dolu renkli programın tekrar bölümü yayın akışına geçecek. Komedi dolu skeçlerle zenginleştirilen yayın, sabah saatlerinizi çok daha renkli ve keyifli bir atmosfere dönüştürecek.

TV8 YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

08:30’da “Maşa ile Koca Ayı” adlı renkli çizgi film sizlerle olacak. Miniklerin sevimli konuşmaları karşısında çocuklarınız güzel vakitler geçirebilecek. Ardından 08:45’de “Gel Konuşalım” adlı magazin programı yayına geçiyor. Hakan Ural ve Seda Ural ortaklığı ile sunulan programdan ünlü camiasına özgü tüm merak edilenleri öğrenebileceksiniz. Magazin dünyasını meşgul eden tüm gelişmeler, detayları ile bu programda ele alınıyor.

11:00’da “Survivor Panorama” adlı canlı yayın programı ekranlar karşısına geçecek. Ada hayatına dair merak edilenler, ayrıntıları ile bu yayında ele alınacak. 13:00’da “Gerçeğin Peşinde” adlı güncel yaşam programı yayın akışına geçecek. Yaşamın farklı alanlarında meydana gelmiş en acıklı olaylar; bu canlı yayında masaya yatırılıyor ve detayları ile çözüme kavuşturulmaya çalışılıyor.

Haberin Devamı

15:45’de “Yemekteyiz” adlı enfes tatta yemeklerin pişirildiği yarışma programı başlıyor. Hafta finalinin yapılacağı bu bölüm, tüm izleyenlere yine heyecan dolu dakikalar yaşatacak. Yepyeni bölümü ile ekranlar karşısına çıkan yayından haftanın kazanan şanslı kişisini öğreneceksiniz. 20:00’da “Survivor 2018” adlı yarışma programının yepyeni bölümü ekranlar karşısına çıkıyor. Ada hayatını gözler önüne seren canlı yayın programı ile heyecan dolu bir akşam geçirebileceksiniz. 00:15’de “Yemekteyiz” adlı programın tekrar bölümü yayın akışında yer alacak. 02:15’de “Gerçeğin Peşinde” adlı güncel yaşam programı ekranlara dahil oluyor. 04:15’de ise “Gel Konuşalım” adlı magazin programının tekrar bölümü ile karşılaşacaksınız.

Haberin Devamı