Gazete Vatan Logo

TV8 yayın akışında bugün neler var? - 13 Mayıs Pazar

13 Mayıs Pazar gününe ait olan TV8 yayın akışı, sabah 06:00’da “Arda’nın Mutfağı” adlı enfes yemek lezzetlerinin hazırlandığı program ile başlayacak. Pratik, lezzetli ve sağlıklı yemek tarifleri öğrenmek isterseniz bu keyif dolu yayını kaçırmayın. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Survivor 2018” adlı yarışma programı başlıyor. Ada hayatına dair gelişmeleri gözler önüne seren program ile keyifli bir pazar günü sizleri bekliyor. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

TV8 yayın akışında bugün neler var? - 13 Mayıs Pazar

Sabah saatlerinde ilk olarak 06:00’da “Arda’nın Mutfağı” adlı enfes yemek tariflerinin hazırlandığı program sizlerle olacak. Lezzetli, çeşitli ve sağlıklı yemekler ile sabah saatlerinde güzel anlar geçirebilirsiniz. 07:00’da “Emre Dorman ile Aklımdaki Sorular” adlı eğlence dolu yarışma programı başlıyor. Programı izlerken sorular karşısında hem keyifli anlara tanıklık edebilecek hem de kendinizle yarışma imkanı elde edeceksiniz. 08:45’de “Maşa ile Koca Ayı” adlı çizgi film ekranlar karşısına geçiyor. Miniklerin masum eğlencesi olan çizgi film ile mükemmel bir pazar sabahına hazır olun.

TV8 YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

09:15’de “Milyarder” adlı sinema filmi ile yayın devam edecek. Sabah saatlerinde nostaljik anlar yaşamak isterseniz bu yerli sinema filmini sakın kaçırmayın. Ardından 11:30’da “Arda ile Omuz Omuza” adlı enfes tatlara imza atan program başlayacak. Mutfaklarınıza ve sofralarınıza renklilik katan programdan lezzetli, pratik ve sağlıklı pek çok tarif öğrenebileceksiniz. 12:30’da “Magazin 8” adlı canlı magazin programı sizlerle olacak. Ünlü camiasında yaşanan tüm gelişmeleri detayları ile birlikte bu magazin gündeminden takip edebilirsiniz. Ünlülerin aşk yaşantısından eserlerine, klip çekimlerinden kameralara yakalandıkları anlara kadar tüm gelişmelerini bu programdan izleyebilirsiniz.

Haberin Devamı

16:15’de “Survivor Panorama Hafta Sonu” adlı canlı yayın programı ekranlar karşısına geçecek. Ada hayatına dair izler taşıyan program ile heyecanlı ve hareketli bir gün ortası geçirebilirsiniz. 20:00’da “Survivor 2018” adlı keyifli ve eğlenceli yarışma programının yeni bölümü ekranlara dahil oluyor.

Gece kuşağında ise sevilen programların tekrar bölümlerini seyredebilirsiniz. Gecenin ilk saatlerinde 00:15’de “Magazin 8” adlı eğlenceli magazin programı karşınıza çıkıyor. Ardından 03:00’da “Bilginiz Olsun”, 04:45’de ise “8X8” adlı iki programın tekrar bölümü sizlerle olacak. Pazar sabahına kadar uyanık kalmayı düşünüyorsanız bu keyifli ve renkli programları seyrederek güzel anlar yaşayabilirsiniz.

Haberin Devamı