Gazete Vatan Logo

TV8 yayın akışında bugün neler var? -13 Kasım Pazartesi

13 Kasım Cumartesi gününe ait TV8 yayın akışı sabah 06:30’da “Arda ile Omuz Omuza” adlı yemek programı ile ekranlardaki yerini alıyor. Yemeklere dair püf noktalarından lezzet dolu sohbetlere kadar pek çok ayrıntıya bu lezzet dolu programda rastlayabileceksiniz. Akşam kuşağında ise “O Ses Türkiye” adlı ses yarışması ekranları selamlayacak. Dünyanın ve Türkiye’nin farklı bölgelerinden katılan ve sesine güvenen yarışmacılar, jüri karşısından performanslarını sergileyecek. Güzel anlar yaşayacak olan olan renkli yarışma programını sakın kaçırmayın. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için takipte kalabilirsiniz.

TV8 yayın akışında bugün neler var? -13 Kasım Pazartesi

Sabahın ilk saatlerinde “Arda ile Omuz Omuza” adlı yemek programının tekrarını seyredebileceksiniz. Hemen ardından 06:45’de “Günaydın Doktor” adlı sağlık pogramı ile yayın akışı devam edecek. Sağlıklı yaşama dair tüm merak ettikleriniz karşınızda… Hoş sohbetler eşliğinde geçen ve değerli uzman doktorların katılımıyla anlam bulan programdan yepyeni bilgiler edinebileceksiniz. 08:00’da “Oynat Bakalım” adlı kısa video programı ile TV8 ekranları renklendiriliyor. Sabaha güzel bir başlangıç yapmak istiyorsanız bu renkli program sayesinde enerji bulabilirsiniz.

TV8 YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

09:15’de “Maşa ile Koca Ayı” adlı çocukların sevilen çizgi filmi ekranlara geliyor. Çocukları ekran başına kilitleyen çizgi film bittikten sonra saat 09:30’da “Gel Konuşalım” adlı magazin programı başlıyor. Güncel magazin konularının ve gelişmelerinin masaya yatırıldığı renkli yayın sayesinde siz de merak ettiklerinizi öğrenebilme fırsatı elde edeceksiniz. 12:30’da “Yemekteyiz” adlı yemek programı yepyeni bir haftaya merhaba diyecek. Onur Büyüktopçu’nun sunumuyla devam eden program ile gün ortanızı daha renkli hale getirebilirsiniz.

Haberin Devamı

15:15’de “Gerçeğin Peşinde” adlı yaşam programı ekranlarda yerini alacak. Cinayetten kayıplara kadar giden uzun bir hikaye…. Farklı dünyaların ve farklı hayatların yaşamış oldukları gizemli olayların sır perdesi kalkıyor. Canlı yayın programında yine nefesler tutulacak, heyecan doruklara çıkacak…20:00’da “O Ses Türkiye” adlı ses yarışması ile eğlence dolu anlar sizleri bekliyor. Birbirinden değerli yarışmacıların katıldığı programı seyrederken hem eğlenebilir hem de müziğin ritmine doyabilirsiniz.

Akşam kuşağından sonra ise gündüz vakti başlayan programların tekrar bölümleri ekranlarınıza gelecek. Öncelikle 00:15’de “Yemekteyiz” adlı programın tekrar bölümü sizlerle oluyor. Yeni haftanın yeni yarışmacıları ile henüz tanışmadıysanız mutlaka ekranlarınızın başında olun. Hemen arkasından 02:15’de “Gerçeğin Peşinde” adlı yaşam programının tekrar bölümü yayına geçiyor. Saatler 04:45’i gösterdiğinde ise “Oynat Bakalım” adlı kısa videoların işlendiği renkli bir eğlence programı karşınıza çıkıyor.

Haberin Devamı