Gazete Vatan Logo

TV8 yayın akışında bugün neler var? - 12 Ocak Cuma

12 Ocak Cuma gününe ait TV8 yayın akışı, sabah 06:45’de “Günaydın Doktor” adlı sağlık bilgileri sunan renkli ve keyifli dolu program ile ekranları dolduruyor. Sağlıklı yaşama dair farklı tüyoların sunan ve değerli hekimlerin katılımı ile daha öğretici hale gelen yayını hafta içi her gün aynı saatte TV8 ekranlarınızdan seyredebilirsiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Hababam Sınıfı Dokuz Doğuruyor” adlı yerli sinema filmi ile karşılaşacaksınız. Komik anlar yaşamak ve nostaljik anların hatırlamak istiyorsanız sakın kaçırmayın. Kanala ait yayın akışı hakkında daha detaylı bilgi için haberimizin devamını takipte kalınız.

TV8 yayın akışında bugün neler var? - 12 Ocak Cuma

Sabah 06:45’de “Günaydın Doktor” adlı sağlıklı yaşama dair bilgilerin yer aldığı renkli program sizlerle. Spor, diyet, beslenme ve hastalıklardan korunmaya karşı pek çok önlem yine sabah yayınının geniş içeriğinde yer alacak. Sağlık yayınının ardından 08:00’da “Çok Güzel Hareketler Bunar” adlı eğlence ve keyif dolu bir başka program daha ekranlarınızda olacak. Komedi dolu skeçleri ile küçük büyük herkesi ekranları başına bağlayan yayını izlerken hem gülmelere doyamayacak hem de mükemmel bir TV keyfi gerçekleştirmiş olacaksınız.

TV8 YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

09:15’de “Maşa ile Koca Ayı” adlı sevimli ve neşe dolu çizgi film yayına giriyor. Hafta içi her gün ekranları renklendiren çizgi filmi, çocuklarınızla birlikte seyrederek keyifli anların tadını çıkartabilirsiniz. 09:30’da “Gel Konuşalım” adlı magazin programı ekranlara dahil oluyor. Seda Akgül ve Hakan Ural ortaklığı hayat bulan yayın, hafta içi her gün magazin dünyasından detaylı bilgiler ışığında haberdar olmanızı mümkün kılıyor. Ünlülerin yaşamları, sanat eserleri, oturdukları evler, aşk yaşamları, gala geceleri, sahne aldıkları yerler gibi daha pek çok fazlası magazin yayınında. Farklı konukların katılımı ile günün en çok konuşulan magazin konuları masaya yatırılıyor, yorumlanarak seyirci kitlesine tek tek aktarılıyor.

Haberin Devamı

12:45’de “Gerçeğin Peşinde” adlı güncel yaşam programı ekranlarınızda. Gün ortasında yayına başlayan programda, yine cinayet olayları masaya yatırılıyor, kayıplar muhabir ekibinin katkılarıyla araştırmaya başlanıyor. Acıklı yaşam öyküleri ile yüreklere dokunan sürükleyici yayını izlerken heyecanlı anlar yaşayabileceksiniz. 15:45’de “Yemekteyiz” adlı yemek programının hafta finali. Bakalım bugünün şanslı yarışmacısı kim olacak? Büyük ödülün sahibini merak ediyorsanız heyecanın doruklarda olduğu bu bölümü sakın seyretmeyi unutmayın.

20:00’da “Hababam Sınıf Dokuz Doğuruyor” adlı sinema filmi ile mükemmel bir akşam geçirebileceksiniz. 22:15’de “Arkadaşım Hoşgeldin” adlı komik skeçlerin paylaşıldığı renkli yayın yayın akışında göze çarpıyor. 00:15’de “Yemekteyiz” adlı yemek programının tekrar bölümünü izleyebilirsiniz. 02:15’de “Gerçeğin Peşinde”, 04:15’de ise “Gel Konuşalım” adlı iki programın tekrar bölümü ekranlarınıza geliyor.

Haberin Devamı