Gazete Vatan Logo

TV8 yayın akışında bugün neler var? – 12 Mart Pazartesi

12 Mart Pazartesi gününe ait olan TV8 yayın akışı, 06:15’de “Arda ile Omuz Omuza” adlı enfes yemek lezzetlerinin hazırlandığı yemek programı karşınıza çıkacak. Birbirinden güzel lezzetlerin yapıldığı programı izlerken keyifli bir TV saati geçirebilir hem de birbirinden güzel yemek seçeneklerini öğrenebilme imkanı elde edebilirsiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Survivor 2018” adlı kıyasıya devam eden yarışma programı sizlerle olacak. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

TV8 yayın akışında bugün neler var? – 12 Mart Pazartesi

Sabah ilk olarak 06:15’de “Arda ile Omuz Omuza” adlı yemek programı ekranlar karşısına dahil olacak. Birbirinden nefis tatların hazırlandığı programı seyrederek sofralarınıza birbirinden çeşit tatlar ekleyebilme şansı yakalayabilirsiniz. 06:45’de “Günaydın Doktor” adlı sabah programı ekranlarınızda. Sağlıklı yaşama özgü pek çok gelişmelerin ele alındığı program sizlerle olacak. Değerli hekimlerin ve katılımı ile daha renkli ve hareketli hale gelen yayından diyet, beslenme ve spor gibi farklı alanlarda da bilgi sahibi olabileceksiniz.

TV8 YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

08:00’da “Çok Güzel Hareketler Bunlar” adlı eğlence ve komedi dolu program yayın akışına geçecek. Keyif dolu bir sabaha uyanmak istiyorsanız bu renkli yayını sakın kaçırmayın. Komedi dolu skeçlerle karşısında hem eğlenebilecek hem de muhteşem bir sabah geçirebileceksiniz. 08:45’de “Maşa ile Koca Ayı” adlı renkli çizgi film yayına geçiyor. Çocukların sevilen renkli eğlencesi çizgi film, yine miniklerin güzel bir haftaya başlamasını sağlayacak.

Haberin Devamı

09:00’da “Gel Konuşalım” adlı canlı magazin programı yayın akışına dahil olacak. Hakan Ural ile Seda Akgün ortaklığı ile sunulan program, magazin dünyasının güncel gelişmelerini detayları ile ele alıyor. Magazin severlere hitap eden renkli yayın eğlence dolu bir sabah geçirmenize yardımcı oluyor.

Saatler 11:00’a geldiğinde, Survivor Panorama” adlı program canlı yayına geçecek. Ada yaşantısı hakkında izlenimler veren yayından yarışma programı hakkında pek çok bilgi edinebileceksiniz. 13:00’da “Gerçeğin Peşinde” adlı canlı yayın ekranlar karşısındaki yerini alacak. Güncel hayata özgü pek çok konuyu gözler önüne seren program, tüyler ürpertici anlara tanıklık etmenizi sağlıyor. Kayıp dosyalarından cinayet olaylarına kadar akla gelebilecek pek çok konu alanına özgü gelişmeler ekranlara geçiyor.

15:45’de “Yemekteyiz” adlı yarışma programında yeni bir hafta başlıyor. Birbirinden farklı 5 yarışmacı birbiriyle tanışıyor ve yarışmanın ilk günü gerçekleştiriliyor. Enfes tattaki lezzetlerin hazırlandığı programda hem gerilim dolu anlara hem de hoş sohbet anlarına rastlayabileceksiniz.

Haberin Devamı

20:00’da “Survivor 2018” adlı yarışma programı yayın akışında yerini alacak. Ada hayatında yaşananları gözler önüne seren programda yine zorlu parkurlar arasında yarışılıyor ve birbirinden heyecanlı anlar meydana çıkıyor. 00:15’de “Yemekteyiz” adlı programın tekrar bölümünü ekranlarınız karşısından izleyebileceksiniz. 02:15’de “Gerçeğin Peşinde” adlı yaşam programının tekrarı yayın akışına dahil oluyor. Hemen ardından 04:15’de “Gel Konuşalım” adlı magazin programının tekrarı sevenleri ile buluşacak.