Gazete Vatan Logo

TV8 yayın akışında bugün neler var? - 12 Kasım Pazar

12 Kasım Pazar günü TV8 yayın akışı sabah 06:00’da “Çok Güzel Hareketler Bunlar” adlı eğlenceli program ile ekranlarda yerini alıyor. Kahkahası bol renkli program ile güzel bir pazar sabahına hazır olun. Akşam saatlerinde ise “O Ses Türkiye” adlı popüler ses yarışması sevenlerinin karşısında olacak. Birbirinden değerli yarışmacıların ve ünlü jüri kadrosunun eşliğinde güzel bir program sizleri bekliyor, sakın kaçırmayın. Kanala ait yayın akışı hakkında daha detaylı bilgi erişimi için haberimizi takipte kalabilirsiniz.

TV8 yayın akışında bugün neler var? - 12 Kasım Pazar

Sabahın ilk ışıkları ile ekranlara gelen “Çok Güzel Hareketler Bunlar” kıyasıya devam eden eğlenceli kesitleri ile tüm sevenlerini ekran başına kilitleyecek. Renkli ve sürükleyici programın hemen ardından 07:15’de “Emre Dorman ile Aklımdaki Sorular” adlı heyecanınızı diri tutan soru yarışması ekranlara dahil oluyor. Yarışmacıların eleyici sorular karşısındaki mücadelelerine tanıklık ederken siz de ekranlarınız karşısında yarışma imkanı bulacaksınız.

TV8 YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

09:15’de “Bilginiz Olsun” adlı program ile karşılaşacaksınız. Daha önce hiç bilmediğiniz pek çok ayrıntılı konuyu bu program üzerinden öğrenme şansınız var. Yeni bölümü ile başlayan programdan farklı alanlarda bilgi edinebileceksiniz. 10:15’de “8X8” adlı renkli program nostaljik anılara tanıklık etmenizi sağlayacak videoları ile yine sevenlerini mutlu ediyor.

Saatler 11:45’i gösterdiğinde “Arda ile Omuz Omuza” adlı yemek programı yayına başlıyor. Birbirinden enfes yemek tariflerini öğrenmek ve hoş sohbetler eşliğinde güzel TV keyfi gerçekleştirmek istiyorsanız TV8 ekranlarında yerinizi alın. 12:45’de “Magazin 8” adlı eğlence dolu programının yeni bölümü yayına geçiyor. Hemen ardından “Güldür Güldür” adlı kahkahası bol eğlence programı ekranları renklendiriyor. 15:15’de başlayan program ile gün ortanızı daha neşeli ve keyifli hale getirmeye hazırlanın.

Haberin Devamı

20:00’da “O Ses Türkiye” adlı ses yarışması ile akşam kuşağına giriş yapılacak. Dünyanın ve Türkiye’nin farklı köşelerinden katılan yarışmacılar yine birbirinden farklı ses performanslarını sergileyecek. Heyecan dolu anlardan keyifli sahnelere kadar pek çok kesitle karşılaşacaksınız. Keyifli ses yarışmasının bitiminden sonra 00:15’de “Boxun Yıldızları” adlı spor programı yayın akışına başlıyor. Box severleri ekran başına çeken yayında yine nefesler tutulacak. Gecenizi hareketlendirilen programı izlemeyi sakın unutmayın.

02:00’da “Magazin 8” adlı eğlence dolu programın tekrarı ekranlara giriş yapacak. 04:45’de “Bilginiz Olsun” adlı program, 05:30’da ise “8X8” adlı keyifli program tekrar bölümleri ile yayında yerini alacak.

Haberin Devamı