Gazete Vatan Logo

TV8 yayın akışında bugün neler var? - 11 Mart Pazar

11 Mart Pazar gününe ait TV8 yayın akışı, sabah 06:15’de “Arda’nın Mutfağı” adlı enfes yemeklere imza atan program ekranlar karşısına geçiyor. Birbirinden renkli enfes tarifleri bu renkli yayında görebileceksiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Survivor 2018” adlı ada hayatını gözler önüne seren program sizlerle olacak. Adada yine yarışmacıları zorlu parkurlar bekliyor, birbirinden farklı heyecan dolu anlar yaşanıyor. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak için haberimizin devamını okuyabilirsiniz.

TV8 yayın akışında bugün neler var? - 11 Mart Pazar

Sabah 06:15’de “Arda’nın Mutfağı” adlı yemek tariflerini işleyen renkli program yayında olacak. Sağlıklı, lezzetli ve farklı yemek seçeneklerini izlerken siz de tarif defterlerinize yepyeni tat dokunuşları kazandırabileceksiniz. 07:00’da “Emre Dorman ile Aklımdaki Sorular” adlı kıyasıya devam eden soru yarışması yayına geçecek. Yarışmacıları bekleyen birbirinden farklı sorular karşısında siz de kendinizi yarıştırabilir ve hafta sonu sabahınızı daha heyecanlı hale getirebilirsiniz.

TV8 YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

08:45’de “Maşa ile Koca Ayı” adlı renkli çizgi film yayın akışında yerini alıyor. Eğlence ve keyif dolu anlar yaşatan çizgi filmi, çocuklarınızla birlikte kahvaltı saatlerinde izleyebilirsiniz. 09:00’da “”5’er Beşer” adlı eğlence ve keyif dolu program ekranlara dahil oluyor. Komedi dolu skeçler karşısında kahkaha dolu anlar yaşayabileceksiniz.

09:30’da “Oh Olsun” adlı yerli sinema filmi ekranlarınızda. Biraz nostalji takılmak isteyenler bu renkli filmi seyredebilirler. 11:30’da “Arda ile Omuz Omuza” adlı yemek programının yepyeni bölümüne rastlayabileceksiniz. Birbirinde enfes yemek tariflerine değinen yayın, mutfak kültürünüze yepyeni tatlar ekleyebilmenize yardım ediyor.

Haberin Devamı

12:30’da “Magazin 8” adlı magazin programı canlı yayına geçerek magazin dünyasına özgü pek çok konuda bilgilenmenizi sağlayacak. Ünlü camiasının yaşantısı, kamera anları ve eğlence dolu kesitleri renkli VTR’ler aracılığıyla karşınıza çıkacak. 16:15’de “Survivor Panorama Hafta Sonu” adlı program canlı yayına geçecek. Ada hayatına ışık tutan renkli yayını, ailenizle birlikte keyif içinde seyredebilirsiniz.

20:00’da “Survivor 2018” adlı ada yaşantısını ele alan yarışma programı yepyeni bölümü ile karşınıza çıkıyor. Ardından 00:15’de “Magazin 8” adlı renkli magazin programı tekrar bölümüyle sizlerle olacak. Magazin dünyasının tüm merak edilen gelişmelerini ayrıntılı şekilde bu programda ele alınıyor. 03:00’da “Bilginiz Olsun” adlı sevilen fenomen programı tekrar bölümü ile yayına geçecek. Hemen ardından saat 04:45’de ise “8X8” adlı iki farklı programın tekrarı ekranları renklendirecek.

Haberin Devamı