Gazete Vatan Logo

TV8 yayın akışında bugün neler var? - 11 Haziran Pazartesi

11 Haziran Pazartesi gününe ait olan TV8 yayın akışı, sabah saatlerinde ilk olarak 06:15’de başlayacak olan “Çok Güzel Hareketler Bunlar” adlı programın tekrar bölümü ile ekranlara geçiyor. Eğlence dolu kesitler sunan program ile güzel bir sabaha başlangıç yapabileceksiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Survivor 2018” adlı yarışma programı sizlerle buluşacak. Ada hayatında geçen program, zorlu parkular karşısında her iki ekibinde yoğun mücadeleler vermesini sağlayacak. Güzel bir hafta başı geçirmek isterseniz adada geçen bu heyecanlı yarışmayı seyretmeyi unutmayın. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak isterseniz haberimizin devamını takipte kalabilirsiniz.

TV8 yayın akışında bugün neler var? - 11 Haziran Pazartesi

Sabah ilk olarak saat 06:15’de “Çok Güzel Hareketler Bunlar” adlı program yayına başlıyor. Eğlence dolu kesitler sunan program ile sabahınızı daha renkli ve keyifli bir atmosfere dönüştürebilirsiniz. Ardından 07:00’da “Günaydın Doktor” adlı sağlık programı ile yayın akışı devam ediyor. Sağlıklı yaşama dair farklı bilgilerin sunulduğu yayından bilmediğiniz pek çok konuda yeni bilgiler edinebilirsiniz. 08:30’da “Çok Güzel Hareketler Bunlar” adlı eğlenceli programın tekrar bölümünü bir kez daha seyredebileceksiniz.

TV8 YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

10:00’da “Gel Konuşalım” adlı magazin programı sizlerle oluyor. Eğlence dolu kesitler sunan magazin yayınını sevdiklerinizle birlikte izleyerek ünlü yaşamı hakkındaki gelişmeleri öğrenebilirsiniz. Ünlülerin yaşamından eserlerine kadar tüm güncel yaşanmışlıkları sizlere aktarılıyor. 12:00’da “Arda’nın Ramazan Mutfağı” adlı yemek programının yeni bölümü ekranlara geçiyor. Birbirinden nefis tatları gözler önüne seren yayından iftar sofralarınıza ekleyebileceğiniz farklı pratik tarifler seyredebileceksiniz.

Haberin Devamı

13:00’da “Survivor Panorama” adlı canlı yayın programı ile yayın akışı devam edecek.Gün ortasında yayına başlayan programdan ada hayatında yaşanan tüm gelişmeleri açık ve detaylı şekilde takip edebileceksiniz. 15:45’de “Yemekteyiz” adlı program karşınıza çıkacak. Programı seyrederken yeni yarışmacılar ile yepyeni bir haftaya başlangıç yapabileceksiniz.

00:15’de “Emre Dorman ile Aklımdaki Sorular Ramazan” adlı yarışma programın tekrarını izleyebileceksiniz. 02:15’de “Yemekteyiz” adlı programın tekrar bölümü yayına geçecek. 04:00’da “Gel Konuşalım” adlı magazin yayını sizlerle buluşuyor. Hakan Ural ve Seda Akgün ortaklığı ile sunulan programdan ünlü camiasında yaşanan tüm gelişmeleri takip edebilme imkanı yakalayacaksınız. Ardından 05:30’da “Survivor Panorama” adlı programın tekrarını izleyebileceksiniz. Ada hayatında yaşananları merak ediyorsanız arka planda meydana gelen tüm gelişmeleri bu programı takip ederek öğrenebilirsiniz.