Gazete Vatan Logo

TV8 yayın akışında bugün neler var? - 11 Aralık Pazartesi

11 Aralık Pazartesi günü TV8 yayın akışı, 06:45’de “Günaydın Doktor” adlı sağlık programı ile ekranlara geliyor. Yeni bölümüyle yeni bir haftaya başlayan programda alanında uzman hekimlerin katılımıyla dolu dolu bilgilendirici anlar geçiriliyor. Sağlıklı yaşama dair tüyolar elde edebileceğiniz yayını seyrederek güzel bir sabaha uyanabilirsiniz. Akşam kuşağında ise 20:00’da “O Ses Türkiye” adlı kıyasıya devam eden eğlenceli program başlayacak. Dünyanın ve Türkiye’nin farklı kesimlerinden katılan, sesine güvenen başarılı yarışmacıların performansları karşısında saatlerce etkilenebilirsiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha detaylı bilgi edinmek için haberimizi okumaya devam edebilirsiniz.

TV8 yayın akışında bugün neler var? - 11 Aralık Pazartesi

Sabah 06:45’de “Günaydın Doktor” adlı sağlık programı sizlerle olacak. Hemen ardından 08:00’da “Çok Güzel Hareketler Bunlar” adı komedi ve eğlence dolu program ile yayın akışına giriyor. 7’den 70’e herkesin gülmesini sağlayan skeçler karşısında doyasıya eğlenebileceksiniz. Hafta içine erken başlıyorsanız sakın izlemeyi unutmayın. Saatler 09:15’i gösterdiğinde “Maşa ile Koca Ayı” adlı çizgi film ile yayın akışı devam ediyor. Sabahın ilk saatlerinde çocuklarınıza açarak keyifli anlar geçirmelerine yardımcı olabilirsiniz.

TV8 YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

09:30’da “Gel Konuşalım” adlı canlı yayın programı sizlerle olacak. Seda Akgül’ün ve Hakan Ural’ın ortak sunumuyla yayına geçen programa ayrıca farklı konuklar da katılıyor. Magazin dünyasının gündemine oturan pek çok gelişme detaylı şekilde yorumlanarak seyircilere aktarılıyor. Magazin programının ardından 12:45’de “Yemekteyiz” adlı yemek programının yeni bölümünü izleyebileceksiniz. Yeni bir haftaya başlayan programda yine birbirinden başarılı 5 ayrı yarışmacı yarışacak. Hafta içi son gün ise haftanın kazanan kişisi belirlenecek ve büyük ödülün sahibi olacak. Sürükleyici anlar vaat eden yarışma programını seyrederek güzel bir TV saati geçirebilirsiniz.

Haberin Devamı

16:15’de “Gerçeğin Peşinde” adlı güncel yaşam programı canlı yayına geçiyor. Faili meçhul cinayetlerden kayıp dosyalarına kadar daha pek çok yürek burkan olaylar ele alınıyor. Güçlü muhabir kadrosu ve araştırma ekibi ile tüm olaylar çözüme kavuşacak, gerçekler gün yüzüne çıkacak…

20:00’da “O Ses Türkiye” adlı ses yarışması başlıyor. Yine ünlü sanatçılardan oluşan jüri kadrosu ve değerli yarışmacılar ile nefes kesen bir yeni bölüm seyredebileceksiniz. Yarışma programını seyrederek, renkli ve eğlence dolu bir akşam geçirebilirsiniz.

Akşam kuşağından sonra ise gündüz ekranlarınıza gelen sevilen programların tekrar bölümleri ile karşılaşacaksınız. 00:15’de “Yemekteyiz” adlı yemek programının tekrar bölümünü ekranlarınızda. Hemen ardından 02:15’de “Gerçeğin Peşinde”, 04:15’de ise “Gel Konuşalım” adlı sevilen iki programın tekrar bölümleri sizlerle olacak.

Haberin Devamı