Gazete Vatan Logo

TV8 yayın akışında bugün neler var? - 10 Haziran Pazar

10 Haziran Pazar gününe ait olan TV8 yayın akışı, sabah saat 06:15’de “Çok Güze Hareketler Bunlar” adlı komedi programının tekrar bölümü ile başlayacak. Ekranlarınızı renklendiren program ile keyif dolu bir pazar sabahına başlangıç yapabileceksiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Survivor 2018” adlı yarışma programı yayın akışına geçecek. Ada hayatındaki gelişmeleri detayları ile birlikte yeni bölümden öğrenebileceksiniz. Zorlu parkurlar arasında yarışan yarışmacılar ile eşliğinde keyifli bir akşama hazır olun. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgiye erişmek için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

TV8 yayın akışında bugün neler var? - 10 Haziran Pazar

Sabah saatlerinde ilk olarak 06:15’de “Çok Güzel Hareketler Bunlar” adlı eğlence programı ile yayın başlıyor. 7’den 70’e herkesi ekranları karşısına toplayan eğlence programı ile güzel bir sabaha başlangıç yapabileceksiniz. Hemen ardından saat 07:00’da “Emre dorman ile Aklımdaki Sorular Ramazan” adlı yarışma programı yayına giriş yapacak. Sabahın ilk saatlerinde başlayan yarışma programı ile keyifli ve sürükleyici anlar geçirebilirsiniz. Yarışma programını seyrederken hem eğlenceli anlar geçirebilecek hem de kendinizi yarıştırabilme imkanı elde edeceksiniz.

TV8 YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

09:15’de “5’er Beşer” adlı eğlenceli program sizlerle olacak. Bol kahkahalı skeçler karşısında küçük büyük herkes eğlenecek. Komedi dolu kesitler sunan program ile eğlence dolu anların keyfini sürdürebilirsiniz. 11:30’da “Arda’nın Ramazan Mutfağı” adlı yemek programı ile yayın devam edecek. Damaklarınızı tatlandıracak birbirinden efes yemek tariflerini programı izlerken öğrenebileceksiniz. Sofralarınıza ekleyebileceğiniz lezzet dolu yemekler ile mükemmel bir sabah geçirebilirsiniz.

Haberin Devamı

12:30’da “Magazin 8” adlı canlı yayın programı ekranlara geliyor. Magazin dünyasının tüm sıcak gelişmelerini ayrıntıları ile birlikte bu yayından takip edebilirsiniz. Ünlülerin özel hayatından klip çekimlerine kadar daha pek çok gelişmeleri detayları ile birlikte yayında olacak. 15:15’de “Survivor Panorama Hafta Sonu” adlı canlı yayın programı sizlerle oluyor. Ada hayatının arka planındaki tüm gelişmelerini ayrıntılı şekilde bu yayından izleyebilirsiniz.

17:30’da “Hababam Sınıfı Uyanıyor” adlı yerli sinema filmi tekrar bölümü ile yayında olacak. Nostalji dolu anlar yaşamak ve eğlenmek istiyorsanız akşamüzeri yayına geçen bu sinema filmini kaçırmayın. 20:00’da “Survivor 2018” adlı yarışma programı sizlerle olacak. Programı izlerken hem ada hayatı konusundaki gelişmeleri takip edebilir hem de yarışma anlarını izleyerek heyecanlı bir akşam yaşayabilirsiniz. 00:15’de “Emre Dorman ile Aklımdaki Sorular Ramazan” adlı yayının tekrar bölümünü izleyebilirsiniz. Ardından 02:15’de “8X8” adlı program yayında olacak. 03:30’da “Bilginiz Olsun” adlı yayın ekranlara geliyor. Hemen ardından da 04:15’de “Magazin 8” adlı program karşınıza çıkacak.

Haberin Devamı