Gazete Vatan Logo

TV8 yayın akışında bugün neler var? - 1 Nisan Pazar

1 Nisan Pazar gününe ait olan TV8 yayın akışı, sabah 06:00’da “Arda’nın Mutfağı adlı enfes yemek lezzetlerinin hazırlandığı program sizlerle olacak. Birbirinden güzel yemek tariflerinin hazırlandığı programı izlerken hem keyifli bir hafta sonu geçirebilir hem de mutfaklarınızda birbirinden enfes tatlar hazırlayabilme imkanı elde edebilirsiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Survivor 2018” adlı ada hayatını gözler önüne seren canlı yayın programı yayına geçecek. Sevilen renkli programı ailenizde birlikte keyif içinde izleyebilme imkanı elde edeceksiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizin devamını okuyabilirsiniz.

TV8 yayın akışında  bugün neler var? - 1 Nisan Pazar

Sabah saatlerinde ilk olarak “Arda’nın Mutfağı” adlı enfes yemek tariflerinin pişirildiği program yayında olacak. Birbirinden güzel yemek tariflerinin hazırlandığı yayından püf noktalar da edinebileceksiniz. 07:00’da “Emre Dorman ile Aklımdaki Sorular” adlı yarışma programı yayına geçecek. Yarışma programını izlerken hem keyifli anlar izleyebilir hem de kendinizle yarışma imkanı elde edebilirsiniz.

TV8 YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

08:45’de “Maşa ile Koca Ayı” adlı keyif dolu renkli çizgi filmi yayına geçiyor. Çocukların masum filmini sabahın ilk saatlerinde çocuklarınızla birlikte izleyebileceksiniz. Ardından 09:00’da “5’er Beşer” adlı komedi dolu program yayına geçiyor. Komedi dolu skeçlerle zenginleştirilen programı keyif içinde izleyebileceksiniz. Saatler 09:30’a geldiğinde “Ne Olacak Şimdi” adlı yerli sinema filmi ekranlara dahil olacak. Nostaljik anlar yaşatan filmi çocuklarınızla birlikte izleyerek sabahınızı renkli ve keyifli kılabilirsiniz.

11:30’da “Arda ile Omuz Omuza” adlı yemek programının yeni bölümü ekranlar karşısına çıkıyor. Farklı yemek tariflerini anlatan programı izlerken mutfaklarınıza yepyeni tatlar ekleyebileceksiniz. Sofralarınızı süsleyecek ve renklendirecek tarifleri detaylı şekilde öğrenecek hemen mutfaklarınıza taşıyabilirsiniz. 12:30’da “Magazin 8” adlı canlı magazin programı yayına geçiyor. Magazin dünyasını meşgul eden tüm gelişmeler detaylı şekilde ekranlara dahil olacak.

Haberin Devamı

16:15’de “Survivor Panorama Hafta Sonu” adlı canlı yayın programı ekranlara geçiyor. Ada yaşantısını gözler önüne seren programdan yarışmacıların aralarında geçen diyalogları da öğrenebilme imkanı yakalayacaksınız. 20:00’da “Survivor 2018” adlı yarışma programı yeni bölümü ile ekranlara giriş yapıyor. Ardından 00:15’de “Magazin 8” adlı magazin programın tekrar bölümünü seyredebileceksiniz. 03:00’da “Bilginiz Olsun” adlı program karşınıza çıkacak. 04:45’de “8X8” adlı eğlence programının, 05:45’de ise “Arda ile Omuz Omuza” adlı yemek programın tekrar bölümünü izleyebilirsiniz.

Haberin Devamı