Gazete Vatan Logo

TV8 yayın akışında bugün neler var? - 1 Haziran Cuma

1 Haziran Cuma gününe ait olan TV8 yayın akışı, sabah saat 07:00’da “Günaydın Doktor” adlı sağlık programı ile ekranlar karşısına gelecek. Sağlıklı yaşama dair detaylı püf noktaların ele alındığı program ile güzel bir sabaha başlangıç yapabilirsiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Survivor 2018” adlı yarışma programı başlayacak. Aksiyon ve macera dolu kesitler sunan program ile güzel bir akşam vakti geçirebilirsiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

TV8 yayın akışında bugün neler var? - 1 Haziran Cuma

Sabah saat 07:00’da “Günaydın Doktor” adlı sağlık programı karşınıza çıkacak. Sağlıklı yaşama dair gelişmelerin anlatıldığı program ile sabah vaktinizi daha mükemmel hale dönüştürebilirsiniz. Ardından 08:00’da “Çok Güzel Hareketler Bunlar” adlı skeç programı başlıyor. Komedi dolu kesitleri ile tüm izleyenlerini ekranları başına geçen yayını sevdiklerinizle birlikte izleyerek güzel bir sabaha giriş yapabilirsiniz. Ekranların sevilen programını hafta içi her gün seyrederek güzel anlara tanıklık edebilirsiniz.

TV8 YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

08:45’de “Maşa ile Koca Ayı” adlı çizgi film ekranlar karşısında yerini alacak. Sevilen renkli çizgi film ile sabah saatlerinizi daha heyecanlı ve güzel bir atmosfere bürüyebilirsiniz. 09:00’da “Gel Konuşalım” adlı magazin programı yayına başlıyor. Ekranların sevilen programından magazin dünyasını ilgilendiren tüm gelişmeleri takip edebilirsiniz. Seda Akgün ve Hakan Ural ortaklığı ile sunulan program ile aksiyon dolu bir sabah sizleri bekliyor.

10:45’de “Arda’nın Ramazan Mutfağı” adlı yemek programı yayına başlıyor. Ramazan ayı boyunca enfes tariflerin hazırlandığı program ile sofralarınızı donatabileceksiniz. Farklı tarifler yakalayabilmek isterseniz hafta içi her gün bu renkli yemek programını seyretmeyi unutmayın. 11:30’da “Survivor Panorama” adlı canlı yayın programı yayın akışına geçecek. Ada hayatı hakkındaki gelişmelerden haberdar olmanızı sağlayan yayını hafta içi her gün TV8 ekranlarınız karşısından izleyebilirsiniz.

Haberin Devamı

13:00’da “Gerçeğin Peşinde” adlı güncel yaşam programı yayın akışına geçecek. Güncel yaşam programını seyrederken yıllar öncesine ait kayıpları ve cinayet olaylarını bir arada görebileceksiniz. 15:45’de “Yemekteyiz” adlı lezzet dolu yemeklerin hazırlandığı yayın ekranlar karşısına çıkacak. Yarışma programını izlerken bu haftanın kazanan şanslı kişisini öğrenebilecek ve renkli bir gün ortası geçirebileceksiniz.

20:00’da “Survivor 2018” adlı yarışma programını seyredebileceksiniz. Gönüllüler ve ünlüler adasında geçen heyecanlı kesitlere bu bölümde de yine tanıklık edebileceksiniz. 00:15’de “Emre Dorman ile Aklımdaki Sorular Ramazan” adlı yarışma programı yayın akışına geçecek. Yarışma programını seyrederken hem kendinizi yarıştırabilir hem de heyecanlı ve renkli kareler karşısında güzel vakitler geçirebilirsiniz. 02:00’da “Yemekteyiz” adlı programın tekrar bölümü yayın akışında yer alacak. 04:00’da “Gerçeğin Peşinde” adlı programın tekrarı ile karşılaşabileceksiniz. 05:30’da ise “Survivor Panorama” adlı programın tekrarı yayına geçiyor.

Haberin Devamı