Gazete Vatan Logo

TV8 yayın akışında bugün neler var? - 09 Nisan Pazartesi

09 Nisan Pazartesi gününe ait olan TV8 yayın akışı, sabah 06:30’da “Günaydın Doktor” adlı sağlık programı ile ekranlar karşısındaki yerini alıyor. Sağlıklı yaşama dair püf noktalar sunan programdan pek çok alanda bilgi edilebileceksiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Survivor 2018” adlı renkli ve keyifli programın yepyeni bölümü sizlerle oluyor. Her karesinde ada hayatına dair bilgiler sunan keyifli programı izleyerek harika bir akşam geçirebilirsiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak için haberimizin devamını okuyabilirsiniz.

TV8 yayın akışında bugün neler var? - 09 Nisan Pazartesi

Sabah saat 06:30’da “Günaydın Doktor” adlı sağlık programı ekranlara geçecek. Sağlıklı yaşama dair bilgiler sunan programı sabah saatlerinde keyif içinde seyredebileceksiniz. Uzman hekimlerin katılımı ile renklendirilen yayını sakın kaçırmayın. 08:00’da “Çok Güzel Hareketler Bunlar” adlı eğlence dolu renkli program sizlerle olacak. Her karesinde komedi dolu anlar yaşatan program ile renkli bir sabaha merhaba diyebilirsiniz.

TV8 YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

08:45’de “Maşa ile Koca Ayı adlı eğlence dolu renkli çizgi film ekranlarınıza dahil oluyor. Miniklerin sevimli filmi ile sabah saatleriniz çok daha renkli ve eğlenceli geçecek. 09:00’da “Gel Konuşalım” adlı magazin programı başlayacak. Hakan Ural ve Seda Akgün ortaklığı ile yürütülen bu canlı yayın programı magazine dair tüm merak edilenleri gün yüzüne çıkartıyor. Ünlü camiasını meşgul eden tüm sıcak gelişmeleri bu renkli magazin programından tek tek öğrenebilme imkanı elde edeceksiniz.

11:00’da “Survivor Panorama” adlı canlı yayın programı ekranlara geçiyor. Ada hayatına dair izler sunan programdan yaşanan yeni gelişmeleri tek tek öğrenebileceksiniz. 13:00’da “Gerçeğin Peşinde” adlı güncel yaşam programı başlıyor. Hayatın farklı kesitlerinden izler sunan programda, kayıp dosyaları ve cinayet olayları işleniyor. Tüm yaşanmış acıklı hayat öyküleri gerçeklerle buluşturuluyor.

Haberin Devamı

15:45’de “Yemekteyiz” adlı enfes tatta yemeklerin hazırlandığı program ekranlara dahil oluyor. Birbirinden güzel yemek tariflerinin yapıldığı program, yepyeni yarışmacıları ile yepyeni bir haftaya başlıyor. 20:00’da “Survivor 2018” adlı ada hayatına ışık tutan program sizlerle oluyor. Yeni bölümü ile yayına geçen program, her karesinde heyecanlı ve sürükleyici kesitler ortaya koyuyor. 00:15’de “Yemekteyiz” adlı programın tekrar bölümünü seyredebileceksiniz. Ardından 02:15’de “Gerçeğin Peşinde” adlı güncel yaşam programının tekrar bölümü başlıyor. 04:15’de ise “Gel Konuşalım” adlı programın tekrarı sizlerle olacak.