Gazete Vatan Logo

TV8 yayın akışında bugün neler var? - 08 Nisan Pazar

08 Nisan Pazar gününe ait olan TV8 yayın akışı, sabah 06:00’da “Arda’nın Mutfağı” adlı yemek programı ekranlara geçiyor. Birbirinden enfes lezzetlerin yapıldığı programdan mutfaklarınızı ve sofralarınızı renklendirecek pek çok tarif öğrenebilme imkanı elde edeceksiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’ds “Survivor 2018” adlı yarışma programının yepyeni bölümü ekranlara dahil oluyor. Ada hayatını gözler önüne seren renkli yarışma programı ile hafta sonu akşamınız çok daha renkli ve eğlenceli geçecek. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak için haberimizin devamını okuyabilirsiniz.

TV8 yayın akışında bugün neler var? - 08 Nisan Pazar

Sabah 06:00’da “Arda’nın Mutfağı” adlı enfes yemek tariflerinin yapıldığı program yayında olacak. Sağlıklı, lezzetli, pratik ve değişik tariflerin yapıldığı yayını keyif içinde seyredebilirsiniz. 07:00’da “Emre Dorman ile Aklımdaki Sorular” adlı yarışma programı başlıyor. Birbirinden farklı sorularla zenginleştirilen programdan yaşama dair farklı konularda yarışma imkanı bulabileceksiniz. Seyircilerin heyecanlı anlarını gözler önüne seren programı izlerken aynı zamanda kendinizle de yarışabileceksiniz. 08:45’de “Maşa ile Koca Ayı” adlı çizgi film ekranlara geçiyor. Miniklerin masum eğlencesi olan çizgi filmi, sevdiklerinizle birlikte izleyerek mükemmel vakitler geçirebileceksiniz.

TV8 YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

09:00’da “Beşer Beşer” adlı komedi dolu kesitler sunan eğlence programı ekranlara geçiyor. Bol kahkahalı anlar sunan programı keyif içinde seyredebilirsiniz. 09:30’da “Ne Olacak Şimdi” adlı yerli sinema filmi yayın akışına başlıyor. Nostaljik anlar yaşamak istiyorsanız bu yerli sinema filmini sakın kaçırmayın.

Haberin Devamı

11:30’da “Arda ile Omuz Omuza” adlı enfes yemek tariflerinin yapıldığı programı seyredebileceksiniz. Birbirinden lezzetli ve birbirinden çeşitli yemek tariflerini izlerken adeta soluğu mutfaklarınızda alacaksınız. 12:30’da “Magazin 8” adlı canlı magazin programı ekranlara geçiyor. Magazin dünyasını meşgul eden tüm sıcak gelişmeler ve son dakika haberleri bu programda görebileceksiniz.

16:15’de “Survivor Panorama Hafta Sonu” adlı ada yaşantısına ışık tutan renkli ve eğlence dolu canlı yayın programı sizlerle oluyor. Hemen ardından 20:00’da “Survivor 2018” adlı yarışma programı yeni bölümü ile ekranlarınızı çoşturacak. Ada hayatında yaşam mücadelesi veren ünlüler ve gönüllüler ekibi, bu kez yine birbirinden farklı parkularda yarışacak.

00:15’de “Magazin 8” adlı keyif dolu magazin programının tekrar bölümünü seyredebilirsiniz. Ardından 03:00’da “Bilginiz Olsun” adlı renkli ve keyifli programın tekrarı sizlerle olacak. 04:45’de “8X8”, 05:45’de ise “Arda ile Omuz Omuza” adlı gğndğz kuşağına ait iki programın tekrarını daha seyredebilirsiniz.

Haberin Devamı