Gazete Vatan Logo

TV8 yayın akışında bugün neler var? - 06 Nisan Cuma

06 Nisan Cuma gününe ait olan TV8 yayın akışı, sabah 06:45’de “Günaydın Doktor” adlı sabah programı ile başlıyor. Sağlıklı yaşama dair gelişmelerin ele alındığı programdan pek çok konuda tüyolar edinebileceksiniz. Uzman hekimlerin katıldığı programı sabahın ilk saatlerinde seyretmeyi sakın unutmayın. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Survivor 2018” adlı ada hayatını ele alan renkli yarışma programı karşınıza çıkacak. Ada hayatının zorlu parkurlarına karşı mücadele veren yarışmacıları keyif içinde bu programdan izleyebileceksiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak için haberimizin devamını okuyabilirsiniz.

TV8 yayın akışında bugün neler var? - 06 Nisan Cuma

Sabah saatlerinde ilk olarak “Günaydın Doktor” adlı sağlıklı yaşama dair bilgilerin sunulduğu programı izleyebileceksiniz. Sağlıklı yaşama dair tüyolar veren programa her gün farklı uzman hekimler katılıyor, yaşama dair farklı konularda bilgi sahibi olmanız mümkün hale geliyor. Ardından 08:00’da “Çok Güzel Hareketler Bunlar” adlı eğlence ve keyif dolu anlar yaşayan program karşınıza çıkacak. Eğlence ve komedi dolu kesitler sunan programı izlerken mükemmel bir sabaha başlangıç yapabileceksiniz.

08:30’da “Maşa ile Koca Ayı” adlı çizgi film ekranlara geçiyor. Çocukların masum çizgi filmini hafta içi her gün FOX ekranlarınızdan izleyebilme imkanı elde edeceksiniz. 08:45’de “Gel Konuşalım” adlı magazin programı ekranlarınızda olacak. Magazine dair tüm merak edilen gelişmeler, ayrıntıları ile ele alınıyor ve bu programda çözüme kavuşturuluyor.

11:00’da “Survivor Panorama” adlı canlı yayın programı ekranlarınızda. Ada hayatına dair yaşananları aktaran canlı yayın programından tüm merak ettiğiniz detaylar ekranlara aktarılacak. 13:00’da “Gerçeğin Peşinde” adlı canlı yayın programı başlıyor. Yaşama dair farklı kesitler sunan programda pek çok faili meçhul cinayetler ve kayıp dosyaları dikkati çekiyor. Muhabir kadrosunun araştırmaları ile gün yüzüne çıkan gerçekleri tek tek ekranlarınız karşısından analiz edebileceksiniz.

Haberin Devamı

15:45’de “Yemekteyiz” adlı programın hafta finali gerçekleşecek. Enfes yemeklerin hazırlandığı yayından yarışmacıların heyecan dolu kesitlerine tanıklık edebilecek ve mükemmel bir TV saati gerçekleştirebileceksiniz. 20:00’da “Survivor 2018” adlı yarışma programının yepyeni bölümü ekranlara geçiyor. Yarışma programını seyrederken hem ada hayatına dair çıkarımlarda bulunabilecek akşamınızı daha renkli hale getirebileceksiniz. Gece kuşağında ise yayınlanan fenomen programların tekrar bölümleri karşınıza çıkıyor. Hemen ardından 02:15’de “Gerçeğin Peşinde”, 04:15’de ise “Gel Konuşalım” adlı gündüz kuşağına ait iki programın tekrar bölümünü seyredebileceksiniz.