Gazete Vatan Logo

TV8 yayın akışında bugün neler var? - 04 Mayıs Cuma

04 Mayıs Cuma gününe ait olan TV8 yayın akışı, sabah 06:45’de “Günaydın Doktor” adlı sağlık programı ile başlıyor. Sabahın ilk saatlerinde başlayan program, sağlıklı ysşama dair farklı konularda bilgiler edinmenize yardımcı oluyor. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Survivor 2018” adlı yarışma programı karşınıza çıkacak. Ada hayatını anlatan sürükleyici yarışmanın bu bölümünde yine heyecan dolu dakikalar yaşanacak. Cuma akşamını nasıl geçireceğinize karar vermediyseniz bu bu programı seyretmeyi unutmayın. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizin devamını takip edebilirsiniz.

TV8 yayın akışında bugün neler var? - 04 Mayıs Cuma

Sabah saatlerinde ilk olarak “Günaydın Doktor” adlı sağlık programı ile başlangıcı yapacaksınız. Sağlıklı yaşama dair pek çok konuda bilgilerin sunulduğu programı sabahın ilk saatlerinde izleyerek yepyeni alanlardan bilgiler edinebilirsiniz. 08:00’da “Çok Güzel Hareketler Bunlar” adlı komedi dolu program karşınıza çıkacak. Sabah saatlerinde TV8 ekranlarına gelen programdan komedi dolu anlara tanıklık edebilirsiniz. Eğlence dolu skeçler karşısında adeta kahkahalara boğulacaksınız.

TV8 YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

08:30’da “Maşa ile Koca Ayı” adlı renkli ve eğlence dolu çizgi film sizlerle oluyor. Miniklerin eğlence dolu anlar geçirmesini sağlayan çizgi film hem hafta içi hem de hafta sonu yayına geçiyor. 09:00’da “Gel Konuşalım” adlı magazin dolu program ekranlar karşısına gelecek. Magazin dünyasını meşgul eden gelişmeleri tek tek bu programdan takip edebilirsiniz. Seda Akgün ve Hakan Ural ortaklığı ile sunulan programda yine birbirinden heyecanlı anlar yaşanıyor. Programı hafta içi her sabah aynı saatte TV8 ekranlarından seyredebilirsiniz.

Haberin Devamı

10:45’de “Survivor Panorama” adlı canlı yayın programı yayına geçiyor. Yayında ada hayatında meydana gelen son gelişmeleri ayrıntıları ile öğrenebilme imkanı elde edeceksiniz. 13:00’da “Gerçeğin Peşinde” adlı güncel yaşam programı yayına dahil olacak. Yıllar öncesinde meydana gelen kayıplardan cinayet olaylarına kadar tüm acıklı hayat öykülerini bu programda görebileceksiniz.

15:45’de “Yemekteyiz” adlı enfes yemek tariflerinin sunulduğu program yayına geçecek. Birbirinden leziz yemek tariflerini bu programdan seyredebilir ve haftanın kazanan şanslı yarışmasınu da öğrenme imkanı elde edebilirsiniz. 20:00’da “Survivor 2018” adlı yarışma programı ekranlara geçecek. Ada hayatında meydana gelen gelişmeleri tek tek bu canlı yayından izleyebilir ve heyecan dolu anlara tanıklık edebilirsiniz. 00:15’de “Yemekteyiz” adlı programın tekrar bölümünü izleyebileceksiniz. Gecenin devamında ise saat 04:00 “Gerçeğin Peşinde”, 05:15’de ise “Gel Konuşalım” adlı iki programın tekrarı sizlerle olacak.

Haberin Devamı