Gazete Vatan Logo

TV8 yayın akışında bugün neler var? - 04 Haziran Pazartesi

04 Haziran Pazartesi gününe ait olan yayın akışı, sabahın ilk saatlerinde “Çok Güzel Hareketler” adlı skeç programının tekrarı ile başlayacak. Sabaha bol kahkakalı bir giriş yapmak isterseniz yayının tekrar bölümünü sakın kaçırmayın. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Survivor 2018” adlı ada hayatını anlatan renkli yarışma programı sizlerle olacak. Akşam saatlerinizi renkli bir hale getirmek isterseniz bu renkli yarışmayı seyretmeyi unutmayın. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

TV8 yayın akışında bugün neler var? - 04 Haziran Pazartesi

Sabah saat 06:15’de “Çok Güzel Hareketler Bunlar” adlı komedi programı yayında oluyor. Skeçleri ile 7’den 70’e herkesi güldürmeyi başaran renkli yayını hafta içi her gün TV8 ekranları karşısından seyredebilirsiniz. 07:00’da “Günaydın Doktor” adlı sağlık programı karşınıza çıkıyor. Sağlıklı yaşama dair farklı püf noktalarının sunulduğu yayın ile güzel bir hafta başına kendinizi hazırlayabilirsiniz. 08:00’da “Çok Güzel Hareketler” adlı skeç programı bir kez daha yayına geçiyor. Bol kahkahalı, renkli ve eğlence dolu kesitleri ile herkesi memnun eden programı sevdiklerinizle birlikte ekranlarınız karşısından takip edebilirsiniz.

TV8 YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

09:00’da “Gel Konuşalım” adlı magazin programı yayın akışına geçecek. Magazin dünyasının tüm sıcak gelişmelerini detaylı şekilde bu magazin programndan öğrenebilir, birbirinden güzel anların keyfine ortak olabilirsiniz. Ünlü camiasını yakından ilgilendiren en bomba gelişmeleri bir arada öğrenme imkanı elde edeceksiniz.

10:40’da “Arda’nın Ramazan Mutfağı” adlı birbirinden pratik yemek tariflerinin hazırlandığı yayın başlayacak. Programdan mutfaklarınıza ekleyebileceğiniz enfes tatları bir arada bulabileceksiniz. 11:30’da “Survivor Panorama” adlı canlı yayın programı ekranlar karşısına çıkmayı bekliyor. Ada hayatındaki tüm gelişmeleri, açıklamaları ile birlikte bu programdan öğrenebileceksiniz.

Haberin Devamı

13:00’da “Gerçeğin Peşinde” adlı güncel yaşam programı yayın akışına geçiyor. Yıllardır araştırmaya konu olan pek çok açıklı hayat gelişmesi programda bir kez daha ele alınıyor, muhabir ekiplerinin detaylı araştırmaları ile bilinmeyenler gün yüzüne çıkıyor. 15:45’de “Yemekteyiz” adlı renkli yarışma programı yepyeni yarışmacıları ile yepyeni bir haftaya merhaba diyecek. Güzel kesitleri ile yayına başlayan program hem doyasıya eğlenmenize hem de mutfaklarınıza taşıyabileceğiniz birbirinden farklı yemek tarifleri öğrenebilmenize yardımcı olacak.

20:00’da “Survivor 2018” adlı yarışma programının yepyeni bölümü sizlerle olacak. Yarışma programının hemen ardından 00:15’de “Emre Dorman ile Aklımdaki Sorular Ramazan” adlı soru yarışması karşınıza çıkıyor. Hemen ardından 02:00’da “Yemekteyiz” adlı programın tekrarını seyredebileceksiniz. 04:00’da “Gerçeğin Peşinde”, 05:30’da ise “Survivor Panorama” adlı iki programın tekrarı daha yayına geçecek.

Haberin Devamı