Gazete Vatan Logo

TV8 yayın akışında bugün neler var? – 02 Mart Cuma

02 Mart Cuma gününe ait olan TV8 yayın akışı, sabah 06:45’de “Günaydın Doktor” adlı sağlık programı ile ekranlara dahil oluyor. Sağlıklı yaşama dair farklı bilgilerin sunulduğu bu programı hafta içi her gün TV8 ekranlarınızdan takip edebilirsiniz. Akşam kuşağında ise “Survivor 2018” adlı yarışma programı yayın akışına geçiyor. Ada hayatında neler yaşandığını merak ediyorsanız bu sevilen renkli ve heyecan dolu programı sakın kaçırmayın. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizin devamını okuyabilirsiniz.

TV8 yayın akışında bugün neler var? – 02 Mart Cuma

Sabah 06:45’de “Günaydın Doktor” adlı sağlık programı ile yayın akışı başlıyor. Sağlıklı yaşama dair seçkin bilgilerin sunulduğu programı kahvaltı saatlerinizde seyrederek yaşama dair pek çok püf nokta edinebilirsiniz. Uzman hekimlerin ve profesörlerin katılımı bilgi dolu hale gelen renkli yayını hafta içi her gün ekranlarınızdan seyredebileceksiniz. Ardından 08:00’da “Çok Güzel Hareketler Bunlar” adlı eğlence dolu programın tekrarı başlayacak. Komedi dolu skeçlerle ve renkli kareler ile zenginleştirilen yayını TV8 ekranlarınızdan izleyebilirsiniz.

TV8 YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

08:30’da “Maşa ile Koca Ayı” adlı renkli çizgi film yayın akışında yerini alacak. Sevilen çizgi filmi her sabah çocuklarınızla birlikte izleyerek renkli anların tadını çıkartabilirsiniz. 08:45’de “Gel Konuşalım” adlı magazin programı yayın akışına yansıyor. Magazin gündemini ele alan programdan ünlülerin yaşamına özgü olan pek çok gelişmeyi öğrenebilirsiniz. Seda Akgün ve Hakan Ural ile birlikte sunulan magazin programında öncelikle tüm magazin konuları masaya yatırılıyor ve ardından detayları ile birlikte seyirciye aktarılıyor.

Haberin Devamı

10:45’de “Survivor Konuşalım” adlı ada hayatına ışık tutan diğer renkli program sizlerle olacak. Ada yaşantısında neler olduğunu merak ediyorsanız bu renkli yayını seyretmeyi unutmayın. 13:00’da “Gerçeğin Peşinde” adlı güncel yaşam programı sevenleri ile buluşuyor. Hayatın içinden çıkan yaşanmış pek çok olay detayları ile ekranlara getiriliyor ve muhabir kadrosunun çalışmaları ile olaylara köklü çözümler getirilmeye çalışılıyor.

15:45’de “Yemekteyiz” adlı yarışma programı yayına geçiyor. Enfes tattaki yemeklerin hazırlandığı programda bugün hafta finali gerçekleşecek. Yarışmanın şanslı kazananı öğrenmek istiyorsanız mutlaka seyretmeyi unutmayın. 20:00’da “Survivor 2018” adlı yarışma programı ile keyif dolu bir akşam sizleri bekliyor. Programı seyrederken güçlü parkurlara karşı mücadele gösteren yarışmacıların performanslarına tanıklık edebileceksiniz. 00:15’de “Yemekteyiz” adlı programın tekrar bölümünü izleyebileceksiniz. 04:00’da “Gerçeğin Peşinde”, 05:15’de ise “Gel Konuşalım” adlı iki programın tekrar bölümüne rastlayabileceksiniz.

Haberin Devamı