Gazete Vatan Logo

TV8 yayın akışında bugün neler var? - 23 Ağustos Çarşamba

TV8 yayın akışı 23 Ağustos Çarşamba günü Günaydın Doktor programının yeni bölümüyle başlıyor. Günaydın Doktor programından sonra ise Oynat Bakalım eğlence programı yayın akışında yerini alıyor. Yayın akışının öğle vakitlerinde ise Yaşamdan Hikayeler, Çok Güzel Hareketler Bunlar ve Gerçeğin peşinde programları sırasıyla TV8 ekranlarında sizlerle buluşuyor. Akşam kuşağında Aşk-ı Roman yerli dizisi yeni bölümüyle TV8 ekranlarında olacak. Ardından Güldür Güldür programı yayın akışında yerini alıyor. Gece kuşağında da gündüz kuşağı programlarının tekrar bölümlerini bulabilirsiniz. TV8 23 Ağustos Çarşamba günü yayın akışının tüm detayları haberimizde…

TV8 yayın akışında bugün neler var? -  23 Ağustos Çarşamba

07.00’da TV8 yayın akışı Günaydın Doktor programının yeni bölümüyle başlıyor. Günaydın Doktor’un her bölümünde farklı sağlık sorunları ele alınıyor. Sağlık problemleriniz ile ilgili sorularınızı sormak için siz de programa katılabilirsiniz. Ardından Furkan Dede’nin sunuculuğunu üstlendiği Oynat Bakalım programı yayınlanıyor. Eğlenceli ve komik videoların yayınlandığı Oynat Bakalım 08.15’te TV8’de yayında olacak. Oynat Bakalım’dan sonra Maşa ile Koca Ayı çizgi filmi yayınlanıyor. Çocukların severek izlediği çizgi film 09.00’da yayınlanacak.

TV8 YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

10.00’da Yaşamdan Hikayeler programı canlı olarak yayınlanıyor. Hafta içi her gün Lütfiye Pekcan’la ekrana gelen programda yaşamdan her türlü hikaye görmek mümkün. Yaşamdan Hikayeler programının ardından Çok Güzel Hareketler Bunlar eğlence programı yayınlanıyor. Farklı ve eğlenceli skeçlerin yer aldığı Çok Güzel Hareketler Bunlar 13.15’te TV8 ekranlarında olacak. Öğle kuşağında son olarak Gerçeğin Peşinde programı canlı olarak yayınlanıyor. Gerçeğin Peşinde Serap Paköz’ün sunumuyla yayınlanıyor. Birbirinden gerçek ve çarpıcı olayların konu alındığı Gerçeğin Peşinde programı 16.00’da TV8 ekranlarında yayınlanacak.

Haberin Devamı

19.45’te Aşk-ı Roman yerli dizisi yeni bölümüyle yayınlanıyor. Aşk-ı Roman dizisi izleyiciler tarafından merakla bekleniyordu. Sürpriz oyuncu kadrosuyla yayınlanacak olan Aşk-ı Roman dizisini TV8 ekranları akşam kuşağında bulabilirsiniz. Aşk-ı Roman yerli dizisi bittikten sonra ekranların eğlence programı Güldür Güldür yayınlanıyor. Güldür Güldür’ün bu bölümünde kahkaha tufanı sizleri bekliyor. Güldür Güldür 21.15’te TV8 ekranlarında yayın akışına giriyor.

00.15’te gece kuşağına gelindiğinde Yaşamdan Hikayeler programının tekrarı yayınlanıyor. Ardından sabah kuşağının bir diğer programı Gerçeğin peşinde tekrar yayınlanıyor. Sabah kuşağının bir başka programı olan Çok Güzel Hareketler Bunların da tekrar yayını 05.30’da TV8 ekranlarında olacak.