Gazete Vatan Logo

TV8 yayın akışında bugün neler var? - 17 Ağustos Perşembe

TV8 yayın akışı 17 Ağustos Perşembe gününde sağlık programı olan Günaydın Doktor’un yeni bölümüyle başlıyor. Ardından TV8 ekranlarına Oynat Bakalım geliyor. Oynat Bakalım eğlence programından sonra Yaşamdan Hikayeler canlı olarak yayınlanıyor.Yaşamdan Hikayeler programının ardından ise Çok Güzel Hareketler Bunlar ve Gerçeğin Peşinde programları sırasıyla yayın akışına giriyor. Akşam kuşağı geldiğinde Abimm yerli sinema filmi TV8 ekranlarında sizlerle olacak. Gece kuşağında ise sabah kuşağında yer alan programların tekrar bölümlerini bulabilirsiniz. TV8 17 Ağustos Perşembe günü yayın akışının tüm detayları haberimizde…

TV8 yayın akışında bugün neler var? -  17 Ağustos Perşembe

07.00’da TV8 yayın akışı Günaydın Doktor programının yeni bölümüyle başlıyor. Sağlığa dair her şeyin konuşulduğu programa sizler de katılarak, sağlık problemleriniz hakkında bilgi sahibi olabiliyorsunuz. Günaydın Doktor programı sonlandıktan sonra Furkan Dede’nin sunumuyla Oynat Bakalım yayına giriyor. Oynat Bakalım’da birbirinden farklı eğlence dolu videolar arka arkay gösteriliyor. Gülmeye hazırsanız Oynat Bakalım 08.15’te TV8 ekranlarında! Ardından çocukların severek izlediği Maşa ile Koca Ayı çizgi filmi yayınlanıyor. Çocuklar için yayınlanan Maşa ile Koca Ayı 09.00’da TV8 ekranlarında!

TV8 YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

10.00’da Yaşamdan Hikayeler programı canlı olarak TV8 ekranlarında olacak. Lütfiye Pekcan’ın sunduğu programda çarpıcı dosyalar sizleri bekliyor. Yaşanan olayları izleyince gözlerinize inanamayacaksınız. Yaşamdan Hikayeler programının canlı yayınından sonra Çok Güzel Hareketler Bunlar eğlence programı yayınlanacaktır. Çok Güzel Hareketler Bunlar programının bu bölümünde de birbirinden komik skeçler sizleri bekliyor. İzlemek isteyenler için Çok Güzel Hareketler Bunlar 13.15’te TV8 ekranlarında yayınlanacak.

Haberin Devamı

16.00’da Serap Paköz'ün sunumuyla Gerçeğin Peşinde programı yayın akışında yerini alıyor. Gerçeğin Peşinde programında daha önce gün yüzüne çıkmamış olaylar aydınlatılıyor. Her programda farklı bir hikayeyle katılan konukların hikayelerini görünce şaşıracaksınız.

20.00’da Abimm yerli sinema filmi TV8 ekranlarında sizlerle olacak. Mustafa Üstündağ, Selen Seyven, Levent Üzümcü, Bülent Şakrak ve Okan Selvi’nin oyuncu kadrosunda yer aldığı film dram ve komedi türünde uyarlanmış. Filmde, İstanbul’dan Marmaris’e kadar uzanan bir yolculukta ortaya çıkan bir kardeşlik hikayesi anlatılmaktadır.

00.15’te sabah kuşağı programlarından Gerçeğin Peşinde programı tekrarıyla yayınlanacaktır. Gerçeğin Peşinde programının hemen ardından yine sabah kuşağı programları arasında yer alan Yaşamdan Hikayeler programının tekrarı yayın akışına girecektir. Son olarak eğlence programı Çok Güzel Hareketler Bunlar’ın tekrar bölümü izlemek isteyenler için 05.30’da TV8 ekranlarında yayınlanacaktır.

Haberin Devamı