Gazete Vatan Logo

TV8 yayın akışında bugün neler var?

20 Mayıs Pazar gününe ait olan TV8 yayın akışı, sabah saat 06:00’da “Çok Güzel Hareketler Bunlar” adlı eğlence dolu programın tekrar bölümü ile başlıyor. Eğlencenin kesintisiz devam ettiği bu renkli program ile güzel bir pazar sabahına başlangıç yapabilirsiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Survivor 2018” adlı ada yaşantısını anlatan renkli program ekranlar karşısına çıkıyor. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizin devamını okuyabilirsiniz.

TV8 yayın akışında bugün neler var?

Sabah saatlerinde 06:00’da “Çok Güzel Hareketler Bunlar” adlı güncel yaşam programının tekrarı sizlerle olacak. Eğlencenin kesintisiz devam ettiği renkli program ile bol kahkahalı bir sabaha uyanabileceksiniz. Ardından 07:00’da “Emre Dorman ile Aklımdaki Sorular” adlı yarışma programı başlıyor. Sorular ile yarışmanıza imkan veren programı hem keyif içinde izleyebilir hem de heyecanlı bir sabaha başlangıç yapabilirsiniz.

TV8 YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

Saatler 09:00’a geldiğinde, “Maşa ile Koca Ayı” adlı renkli ve keyif dolu çizgi film başlıyor. Miniklerin keyif içinde seyrettiği çizgi film ile güzel bir sabah sizleri bekliyor. Hemen ardından 09:30’da “Milyarder” adlı Türk sinema filmi ile yayın devam edecek. Pazar sabahınızda nostaljik anlar yaşamak isterseniz bu güzel filmi değerlendirebilirsiniz. 11:30’da “Arda’nın Ramazan Mutfağı” adlı yemek programı yayına başlıyor. Ramazan ayına özel olarak çekilen programı izleyerek iftar sofralarınıza yepyeni lezzetler katabilme şansı elde edeceksiniz. Ara sıcaklardan ana yemeklere, aperatiflerden içeceklere kadar daha pek çok çeşit yemek tarifi öğrenebileceksiniz.

Haberin Devamı

12:30’da “Magazin 8” adlı eğlenceli ve renkli magazin programı yayında olacak. Magazin dünyasını meşgul eden tüm sıcak gelişmeleri detaylı şekilde bu programdan öğrenebilirsiniz. 15:15’de “Survivor Panorama Hafta Sonu” adlı canlı yayın programı karşınızda olacak. Ada hayatına özgü gelişmelerden haberdar olmanızı sağlayan yayın ile güzel bir gün ortası yaşayabileceksiniz. 18:00’da “Şabanoğlu Şaban” adlı komik sinema filmi karşınıza çıkıyor. Eğlence dolu kesitler sunan film ile bir başka nostaljiye de tanıklık edebileceksiniz. 20:00’da “Survivor 2018” adlı yarışma programı sizlerle olacak. Ada hayatına dair gelişmeleri anlatan yarışmada yine heyecan dolu anlar yaşanacak.

00:15’de “Emre Dorman ile Aklımdaki Sorular Ramazan” adlı programın tekrarı başlayacak. Hemen ardından 02:15’de “Magazin 8” adlı renkli magazin programı bir kez daha yayına geçiyor. 04:15’de “Bilginiz Olsun” adlı programla karşılaşabileceksiniz. 05:00’da ise “8X8” adlı programın tekrarı yayında oluyor.

Haberin Devamı