Gazete Vatan Logo

TV'de eşini aldattığını söyledi, canından oldu

Almanya'da 24 yaşındaki Stephen Tegeler, bir televizyon programında kendisini aldattığını itiraf eden karısını boğarak öldürdü, 7 aylık bebeğini de cesedin yanında bırakıp kaçtı. Komşuları olayı 1 hafta sonra anladı...

Almanya'da bir şov programı aile faciasına neden oldu. Boşanan ancak ilişkilerine "ikinci bir şans" tanıyan Nancy-Stephen Tegeler çifti, "Aşk ihanetleri" adlı bir şov programına katıldı. 22 yaşındaki Nancy, şov sırasında kocasını aldattığını, hatta 7 aylık bebekleri Samantha'nın da bir başka adamdan olabileceğini itiraf etti. Bu ihanete çok öfkelenen Tegeler, programın ardından karısını suçlamaya başladı. Stüdyoda ateşli bir kavgaya tutuşan çift, eve döndüklerinde de tartışmaya etmeye devam etti. Kıskançlıktan deliye dönen koca, sonunda Nancy'yi boğarak öldürdü. Cani baba, küçük Samantha'yı da annesinin cesediyle başbaşa bıraktı. Tegeler cinayeti izleyen 1 hafta boyunca her gün eve uğramasına rağmen bebeğe tek lokma yemek vermedi.

Bebeğinin durumu ağır
Komşular bu süre içinde aileden kimseyle karşılaşmayınca polisi aradı. Eve giren ekipler Nancy'nin cesedi ve ölmek üzere olan Samantha'yla karşılaştı. Derhal bakıma alınan bebek, şimdi hastanede hayatta kalabilmek için mücadele ediyor. Tegeler ise, karısının kendisim aldattığım öğrenince cinnet geçirdiğini söyleyerek suçunu itiraf etti.

Haberin Devamı