Gazete Vatan Logo

Tuzla'da kompresör patladı! 1 ölü 2 yaralı

Tuzla'da İstanbul Tuzla Organize Sanayi Bölgesi'nde (İTOS) bir iş yerindeki kompresör patladı.Olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Patlamada 1'i ağır 2 kişi yaralandı. Yaralı işçilerden biri hastanede hayatını kaybetti.

Tuzla'da kompresör patladı! 1 ölü 2 yaralı

Tuzla Organize Sanayi Bölgesi'nde bir iş yerinde hava basınçlı patlama yaşandı. Olay saat 14.00 sıralarında Tepeören Mahallesi Organize Sanayi Bölgesi 7. Caddede bulunan bir işyerinde meydana geldi. Paslanmaz bağlantı parçaları üreten bir işyerinde üretim sırasında kompresör patladı. İhbar üzerine olay yerine polis ve çok sayıda ambulans sevkedildi. Olay yeiren gelen polis ekipleri çevredeki vatandaşları uzaklaştırarak güvenlik önlemi aldı.Yaralılar ihbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından çevredeki hastanelere kaldrıldı.

Yaralılardan Ramazan Ulu hastaneden hayatını kaybederken, Ahmet Doğrul ve Yavuz Yıldız isimli işçilerin tedavisi devam ediyor. Patlama sesi duyduğunu söyleyen bir vatandaş “Yan fabrikada çalışıyordum. Sesi duydum. Geldiğimde burası karışmıştı.1 kişi hayatnı kaybetmiş 2 işçi de yaralanmış. Allah rahmet eylesin“ diye konuştu. Polisin olayla ilgili soruşturması devam ediyor.