Gazete Vatan Logo
Magazin Tuvana Türkay: Oyuncunun bedeni kiralıktır

Tuvana Türkay: Oyuncunun bedeni kiralıktır

Güzelliği ile göz kamaştıran oyuncu Tuvana Türkay şok açıklamalarda bulundu. Katıldığı bir programda dikkat çeken açıklamalarda bulunan Tuvana Türkay gündeme oturdu. İşte Tuvan Türkay'ın açıklamaları ve hakkında merak edilenler...

Tuvana Türkay: Oyuncunun bedeni kiralıktır

Yer aldığı projelerde sergilediği başarılı performansla adından söz ettiren oyuncu Tuvana Türkay bu kez şok açıklamalarıyla gündem oldu. Güzel oyuncu mesleği hakkında ilgi çekici sözler söyledi. Açık sözlü bir tavır sergileyen Tuvana Türkay'ı dilerseniz yakından tanıyalım...

Show Tv'de yeni başlayan Oyunbozan dizisinde oynayan Tuvana Türkay "Oyuncunun bedeni kiralıktır. Yeter ki projeye inanayım" dedi.

"Oyunbozan" dizisinde "Ece" karakterini canlandıran oyuncu Tuvana Türkay, Emre Saygı'nın

Younow'dan canlı yayınlanan 'Hadi Be' programında oyunculukla ilgili açıklamalarda bulundu.

"OYUNCUNUN BEDENİ KİRALIKTIR"
Bugüne kadar rol aldığı dizi ve filmlerde farklı karakterler canlandırdığını söyleyen Türkay, "İnandığım bir rol için 20 kilo alabilirim, ya da hiç düşünmeden saçımı kazıtabilirim. Oyuncunun bedeni kiralıktır. Yeter ki projeye inanayım" dedi.
"KISKANÇ BİR KADINIM"
Kıskanç bir kadın olduğunu söyleyen Türkay, "Bunu biraz törpülemem gerekiyor" cevabını verdi.
TUVANA TÜRKAY KİMDİR?
Tuvana Türkay (d. 3 Ekim 1990, Üsküdar), Türk oyuncu.
1990 yılında Bulgaristan göçmeni bir ailenin kızı olarak İstanbul'da doğan Tuvana Türkay, önce İstanbul Güneş Koleji'ni bitirdikten sonra eğitimine Beykent Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünde devam etmiştir.2009'da yayınlanmaya başlayan Ayrılık dizisinde Kevok karakterini, 2011-2012 yıllarında ise Yer Gök Aşk dizisinde Bade Palalı karakterini canlandırmıştır. 2014-2015 yılında Kara Para Aşk dizisinde Bahar Çınar karakterini canlandırmıştır .Oyunculuğun yanı sıra şarkıcılıkla da ilgilenen Türkay, 2015 yılında Enbe Orkestrası'nın albümünde sözü müziği kendisine ait olan Ara Ne Olursun isimli parçayı seslendirmiş ve büyük beğeni kazanmıştır. Daha sonra Mustafa Ceceli aranjörlüğünde "tuana" şarkısını coverlamıştır Ayrıca şarkı sözü ve beste de yapmaktadır.
Filmografi
Film
Somuncu Baba Aşkın Sırrı - 2016 (Necmiye)
Geym of Bizans - 2015 (Ayçörek)
Güvercin Uçuverdi - 2015 (Sema Taşkın)
En Güzeli - 2015 (Gizem)
Eksik Sayfalar -2013 (Ayşegül)
Dizi
Oyunbozan - 2016
Kara Para Aşk - 2014 (Bahar Çınar)
Yer Gök Aşk - 2011-2012 (Bade Palalı)
Nakş-ı Dil Sultan - 2010 (Nakş-ı Dil Sultan)
Ayrılık - 2009 (Kevok)
TUVANA TÜRKAY'IN İSKELETLER İLE BERABER VERDİĞİ İLGİNÇ POZ

Haberin Devamı