Gazete Vatan Logo

Tutunamayanlar yeni bölüm ne zaman?

Tutunamayanlar yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? Tutunamayanlar 2. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar…

Tutunamayanlar yeni bölüm ne zaman?

TRT'den yeni absürt komedi dizisi Tutunamayanlar 2. bölümü merakla bekleniyor. Yapımcılığını İstanbul Medya Akademisi ve Neden Film’in üstlendiği, senaryosunu Mustafa Karataş ve Osman Nail Doğan’ın kaleme aldığı, yönetmen koltuğunda Osman Nail Doğan ve Murad Zaloğlu’nun oturduğu, başrollerinde Doğu Demirkol ve Ece Çeşmioğlu’nun olduğu ve usta oyuncu Zafer Algöz’ün yanı sıra Şinasi Yurtsever, Asuman Dabak, Bora Akkaş, Hande Katipoğlu, Barış Yıldız, Yeliz Kuvancı, Bülent Çolak gibi iddialı isimler yer alan absürt komedi dizisi Tutunamayanlar dizisinin yeni bölümü ne zaman yayınlanacak? İşte cevaplar…

TUTUNAMAYANLAR YENİ BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Tutunamayanlar dizisi 2. yeni bölümüyle 14 Ocak 2020 Salı akşamı TRT 1'de olacak.

TUTUNAMAYANLAR NEREDE ÇEKİLİYOR?

Tutunamayanlar dizisi, genel olarak İstanbul Beykoz'daki Gümüşsuyu Mahallesi'nde çekiliyor. Dizinin bazı çekimleri ise Kanlıca civarında gerçekleşiyor.

TUTUNAMAYANLAR KONUSU NEDİR?

Hayatı boyunca hiç çalışmamış ve çalışmaya da niyeti olmayan Tarık (Doğu Demirkol) gittiği bir iş görüşmesinde, çok zenginken babasının işlerinin kötü gitmesi nedeniyle her şeyini kaybeden İrem'e (Ece Çeşmioğlu) aşık olur. Gidecek yeri olmayan İrem, Tarık'ın davetiyle yaşadığı mahalleye gelir ve mahalledeki kitap kafede çalışmaya başlar. İrem'in hayali başarılı olmak, kendi işini kurmak ve bir gün tekrar eski günlerine dönebilmektir. İrem'i etkilemenin yolunun iş kurmaktan geçtiğini gören Tarık ise bir gün bağnaz ve vizyonsuz İlham Perisi İlhan'la (Zafer Algöz) karşılaşır. İlham Perisi’nin verdiği fikirlerle hepsi başarısız olacak olan birbirinden eğlenceli iş girişimlerine atılır.

Haberin Devamı

TUTUNAMAYANLAR DİZİSİ BAŞROL OYUNCULARI...

Doğu Demirkol (Tarık)

Ecem Çeşmioğlu (İrem)

Zafer Algöz (İlhan)

Yeliz Kuvancı (Ayşe)

Şinasi Yurtsever (Hicabi)

Barış Yıldız (Şair Lütfü)

TUTUNAMAYANLAR 2. BÖLÜM FRAGMANI

TUTUNAMAYANLAR 2. BÖLÜM 2. FRAGMANI