Gazete Vatan Logo

Tutsak dizisi 1. bölümüyle bu akşam başlıyor!

Tutsak dizisi ilk bölümüyle bu akşam izleyici karşısına çıkacak. Kanal D'nin yeni dizisi Tutsak hem oyuncu kadrosu hemde konusuyla izleyicileri meraklandırdı. Genç bir kızın kendi ayakları üzerinde durmaya çalışarak esaretten kurtulmaya çalışmasını konu alan Tutsak dizisinin fragmanları haberimizde yer alıyor.

Tutsak dizisi 1. bölümüyle bu akşam başlıyor!

Kanal D’nin başrollerinde Pamir Pekin, Gülper Özdemir ve Caner Şahin’in yer aldığı yeni dizisi Tutsak ilk bölümüyle bu akşam görücüye çıkacak. Elif’in, “tutsak”lıktan kurtulabilmek için yaşadığı tekinsiz dünyada kendi ayakları üzerinde durmasını konu alan Tutsak dizisinin 2. ayrı fragmanı yayınlandı.

TUTSAK 1. BÖLÜM FRAGMANI

TUTSAK 1. BÖLÜM 2. FRAGMANI

TUTSAK 1. BÖLÜM ÖZETİ

Elif’i tutsak eden kocası Sadullah, bir gün eve dönmez ve o günden sonra Elif’in hayatı eskisi gibi olmaz. Sadullah’tan sonra yalnız kalan Elif’e ilk yardımcı olan kişi komşusu Bahadır olur. Elif’e yanlarında çalıştıkları ailenin konağında iş ayarlar fakat bu aile Sadullah’ın ortadan kaybolmasına sebep olan Gürhan ailesidir. Elif bu konakta kim olduğunu saklamak zorunda kalır. Fakat Elif’in bilmediği şey Gürhan ailesi için Elif’in ne kadar önemli olduğudur. Elif bu konakta hizmetçilik yaparken ailenin büyük oğlu Kenan, ailenin sırları için Elif’le yakından ilgilenmek zorunda kalacaktır. Bu durumdan memnun olmayan kişi ise Elif’e bu işi ayarlayan Bahadır olacaktır ve Elif kocasından sonra özgürlüğe ilk adımını sırlarla dolu zengin bir ailenin karanlığına atacaktır.

Haberin Devamı