Gazete Vatan Logo

Tutsak 7. bölümde Elif, Kenan ve Bahadır üçgeni karışıyor!

Tutsak 7. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Kanal D ekranlarının yayınlandığı ilk günden bu yana ilgi ile takip edilen dizisi Tutsak 7. bölümde Kenan, Elif’e karşı beslediği hislerin adını koymaya başlar ancak Elif'in kalbinde Bahadır vardır. Tutsak bu akşam saat 20:00'de izleyici ile buluşacak...

Tutsak 7. bölümde Elif, Kenan ve Bahadır üçgeni karışıyor!

Tutsak nefesleri kesecek bir bölümle daha ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Kanal D ekranlarının beğeniyle takip edilen Tutsak dizisinin 7. yeni bölümünde Elif, Kenan ve Bahadır üçgeninde işler karışıyor. İşte Tutsak 7. yeni bölüm fragmanı...

TUTSAK 7. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Elif’i ölümden kurtaran Kenan, Elif’e karşı beslediği hislerin adını koymaya başlar. Ancak karşısında Bahadır gibi bir engel vardır. Üstelik Elif’in kalbi artık Bahadır için titremektedir.

Bennu’nun erken doğum süreci tüm ailenin bir araya gelmesine sebep olurken, Okan’ın içini kemiren sorular DNA testi yaptırmasına neden olur. Okan için zorlu bekleme süreci büyük gerginliklere sebep olurken Okan’ı beladan Kenan kurtarır.

Bahadır, Nazlı ile birlikte Sadullah’ın katilini bulmak adına işbirliğine başlar. Nazlı’nın öğrenecekleri suratına tokat gibi çarpar. Elif, kendisini kaçırtan kişinin Leman olduğunu öğrenir. Bu durum Kenan’la arasında büyük bir gerilime sebep olsa da Kenan bu sayede Elif’e beklenmeyen bir teklifte bulunur!

Haberin Devamı