Gazete Vatan Logo
Magazin TÜSİAD zirvesi gibi düğün

TÜSİAD zirvesi gibi düğün

Turkcell'in kurucu ortağı Murat Vargı'nın kızı ile bankacı Gürbüz Tümay'ın oğlunun düğününde iş ve sosyete dünyasının ünlü isimleri buluştu

Turkcell'in kurucu ortağı, KVK Yönetim Kurulu Başkanı Murat Vargı'nın kızı Banu Vargı ile İktisat Bankası'nın BBDK'ya devredilmeden önceki Yönetim Kurulu Başkan Vekili, Expo Factoring'in sahibi Gürbüz Tümay'ın oğlu Murat Tümay önceki akşam Çırağan Sarayı'nda gerçekleştirilen düğünle evlendi. Beşiktaş Belediye Başkanı Yusuf Namoğlu'nun kıydığı nikahta, gelinin şahitliğini Çukurova Grubu'nun patronu Mehmet Emin Karamehmet, damadın şahitliğini ise İsmail Hasan Akçalıoğlu yaptı. Düğün törenine TÜSİAD Başkanı Tuncay Özilhan, Sedat-Yasemin Aloğlu, Galatasaray Kulübü eski Başkanı Faruk Süren ile eşi Hatice Süren, Osman-Zeynep Çarmıklı, Önder-Nazlı Öztarhan, Sema-Kutlu Aktaş, Burak-Yelda Elmas, Alp-Serra Taşkent, Mehmet-Elif Germiyanlıgil, Besim-Serap Tibuk, Lili Garih, Roksi-İzzet Garih gibi iş ve sosyete dünyasının ünlü isimleri katıldı. Semra-Zeynep Özal, Burak-Nazlı Öztarhan, Nilgün Keçili, Neşet-Şirin Yalçın, Mehmet-Elif Germiyanlıgil, Dalya-Doron Herzigowitz, Ruken Mızraklı, Feryal Gülman, Alp-Serra Taşkent, Esra-Aslı Tümen, Metin-Ela Anter, Tuğçe Eyilik, Nesrin-Bülent Eyilik'in de aralarında bulunduğu davetliler düğünde eğlenceli dakikalar geçirdi. 3.5 yıl önce bir arkadaş toplantısında tanıştıklarını belirten gelin ve damat balayı için Paris'e gideceklerini söyledi.

Şıklık yarışı
Banu Vargı ve Murat Tümay'ın düğününde gelin Yıldırım Mayruk imzalı gelinlik giyerken, Tuğçe Eyilik ve geceye eşi Sönmez Köksal'la Ankara'dan gelerek katılan Filiz Akın şık görünümleriyle dikkat çekti.

Haberin Devamı