Gazete Vatan Logo

TUS ilkbahar dönemi tercihleri için bugün son gün!

TUS ilkbahar dönemi tercihleri bugün sona eriyor. Tıpta Uzmanlık Sınavı (TUS) tercihlerinin nasıl yapıldığı ve ücretinin ne olduğu merak ediliyor. İşte TUS sınavı hakkında merak edilen tüm detaylar...

TUS ilkbahar dönemi tercihleri için bugün son gün!

TUS ilkbahar dönemi tercihleri bugün saat 23.59'a kadar kabul edilecek. TUS tercih işlem ücreti 15 TL olarak duyuruldu. 2017 TUS İlkbahar Dönemi tercihleri ile ilgili ayrıntılara haberimizden ulaşabilirsiniz.

TUS TERCİH KILAVUZUNUN TAMAMINA ULAŞMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Ek yerleştirme tercih işlemleri, ÖSYM'nin http://www.osym.gov.tr internet adresinden aday tarafından, bireysel olarak internet aracılığıyla yapılacaktır. Ek yerleştirme, 2017- TUS Başvuru Kılavuzu ’nda yer alan ilke ve kurallara göre yapılacaktır. Ek yerleştirme ücreti 15.00 TL’dir. Ücret, ÖSYM’nin internet sayfasında yer alan “ÖDEMELER” alanından kredi kartı/banka kartı ile yatırılacaktır. Banka/ATM’den ödeme yapılmamalıdır. Adaylar, bu ücreti tercih işlemlerini tamamladıktan sonra tercih süresince ve tercih süresinin bitiminden sonraki ilk gün saat 23.59’a kadar yatıracaklardır. Bu ücreti yatırmayan adayların yapmış oldukları tercihleri, yerleştirme işlemine alınmayacaktır.

2017 TUS İLKBAHAR DÖNEMİ TERCİHLERİ BAŞVURUSU İÇİN TIKLAYINIZ

Haberin Devamı

ÖSYM DUYURUSU:

2017 TUS İlkbahar Dönemi: Tercihlerin Alınması

2017 Tıpta Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı (2017-TUS) İlkbahar Dönemi tercih işlemleri, 12-16 Haziran 2017 tarihleri arasında ÖSYM'nin https://ais.osym.gov.tr internet adresinden yapılacaktır.Tercihlerle ilgili genel bilgiler ile ilgili tablo ve koşullara aşağıdaki bağlantıdan erişilebilecektir. Adayların bu bilgileri dikkatle inceleyip tercihlerini yapmaları gerekmektedir.

Adaylara saygıyla duyurulur.

ÖSYM BAŞKANLIĞI