Gazete Vatan Logo

Turyap'tan markalı müzayede

TURYAP tarafından 19 Ocak’ta yılın ilk fırsatıyla müzayede yoluyla satışa sunuluyor.

Varyap, Profilo Holding, Delmar Yapı gibi önde gelen gayrimenkul geliştiricilerin seçkin projeleri ve bankaların ihtiyaç fazlası gayrimenkulleri TURYAP tarafından 19 Ocak’ta yılın ilk fırsatıyla müzayede yoluyla satışa sunuluyor.
İngiltere merkezli yayıncılık kuruluşu Capital Finance International tarafından 2015 yılında ‘Avrupa En İyi Gayrimenkul Müzayedeciliği’ ödülünü kazanan TURYAP, kapsamlı bir müzayedeye daha imza atıyor. Akbank ve Albaraka Türk’ün ihtiyaç fazlası gayrimenkulleri saat 11:00’de; Varyap, Profilo Holding, ve Delmar Yapı gibi önde gelen gayrimenkul geliştiricilerin markalı emlak projelerinden gayrimenkullerin satışı saat 14:00’de TURYAP Genel Müdürlük müzayede salonunda gerçekleştiriliyor.
MARKALI EMLAK PROJELERİ MÜZAYEDESİ 19 OCAK’TA
Markalı Emlak Projeleri Müzayedesi’nde İstanbul, Ankara ve Bodrum’da yer alan, içerisinde daire ve villaların, iş yerlerinin, arsa ve ticari alanların yer aldığı farklı projelerden gayrimenkuller satışa sunuluyor.
Müzayede kapsamında Delmar Yapı’nın Elit Grand Palas projesi, Profilo Holding’in Turkuaz Koy Evleri ve Villaları, Nove Arsaları; Varyap’ın Meridian, Meridian Ofis, Pendik Plaza ve Uphill Court, TURYAP Yapı’nın Ankara Golfkent projesinden gayrimenkuller, %30’a varan avantajlarla alıcılarla buluşuyor.
Konuyla ilgili değerlendirme yapan TURYAP Genel Müdür Yardımcısı İsmail Özcan: ‘‘Gayrimenkul müzayedeleri alanındaki başarımızı ve deneyimimizi, seçkin projelerden ve bankalardan derlediğimiz portföylerle satışa sunuyoruz. Aynı gün düzenleyeceğimiz iki müzayede ile anlaşmalı olduğumuz bankaların elinde bulunan ihtiyaç fazlası gayrimenkulleri ve markalı emlak projelerinden gayrimenkulleri, avantajlı fiyatlarla, yeni yılın ilk fırsatı olarak alıcılarla buluşturuyoruz. Müzayede organizasyonlarımızla, 400 temsilcimizin oluşturduğu güç ile Türkiye’nin her yerine ulaşıyoruz.
Türkiye’nin dört bir yanıdan katılmak isteyenler, internet üzerinden de, telefonla da sisteme dahil olabiliyor, teklif verebiliyor’’ dedi. Müzayede ile satış yöntemine gayrimenkul firmalarının oldukça ilgi gösterdiğini, satışa sunulacak portföyü zenginleştirmeye çalıştıklarını, üç gayrimenkul geliştiricisi firma ile sözleşme aşamasında olduklarını açıklayan Özcan, markalı proje geliştiren diğer gayrimenkul geliştiricilerin de, 4 Ocak’a kadar portföy hazırlayıp kendilerine teslim ettikleri takdirde müzayedede yer alabileceklerini sözlerine ekledi.
Müzayedeye Elit Grand Palas projesiyle dahil olan DELMAR’ın Satış ve Pazarlama Müdürü Sıdıka Güçbilmez; Dünyanın En İyi Rezidans Projesi Ödülü’nü alan Elit Grand Palas projesinin, Türkiye geneline ulaşmak için TURYAP müzayede tarafından yatırımcılara kazançlı fırsatlar sunarak kazandırmayı hedeflediklerini belirtti.
Profilo Holding Yönetim Kurulu Üyesi Nurcan Esmer ise ‘‘Alıcı adayı ile doğrudan buluşma fırsatı olarak değerlendirdiğimiz Turyap müzayedesi ile satış konseptini çağdaş ve modern bir enstrümanın piyasada yerini alması amacıyla ilk kez deniyor ve destekliyoruz’’ dedi.
2016 yılının ilk fırsatı bu müzayedeye katılmak isteyenler detaylı bilgiye TURYAP’ın www.turyap.com.tr adresindeki internet sitesinden ulaşabilirler.

Haberin Devamı