Gazete Vatan Logo
Magazin Türkler Karayip Korsanı oldu

Türkler Karayip Korsanı oldu

Royal Caribbean ile THY iş birliği dünyanın en egzotik tatil cennetlerinden Karayipler’e Türk akını başlattı. Sizi soğuk-gri günlerden masmavi sıcacık cennetlere kaçıracak bu lüks turlar artık çok hesaplı.

Türkler Karayip Korsanı oldu

Dünyanın en büyük cruise firmalarından Royal Caribbean ile THY’nin iş birliği Türklerin Karayipler’e ilgisini artırdı. İstanbul’dan direkt Miami’ye sefer başlatan THY ile anlaşan Royal Caribbean, yılın 52 haftası Karayipler ve Bahamalar gezi programları yapıyor. Dünyanın en büyük, en lüks gemileriyle tropik adalara yolculuk, sanıldığı kadar pahalı da değil. Mesela, 5 yıldızlı Majesty of The Seas gemisiyle 2 gece Miami konaklamalı 4 gece 5 günlük Bahamalar seyahati, uçuş dahil 1.699 Euro...

Yüzen bir sarayı hatırlatan, dünyanın en büyük ve lüks gemileri Allure ve Oasis of The Seas ile 1 gece Miami konaklamalı 7 gece 8 gün Batı ve Doğu Karayipler seyahati ise THY ile gidiş-dönüş uçak dahil 1.999 Euro. Bir başka alternatif; 9 gece 10 günlük Miami-Bahamalar-Orlando gezisi. Orlando’da kalınacak 2 günde Disneyworld’ü de görebilirsiniz. Fiyatı 1.850 Euro...

TROPİK RÜYA

Doğu Karayipler gezi programında her biri bir doğa harikası olan Nassau , St.Thomas ve St.Marteen adalarını, Batı Karayipler kapsamında ise; Haiti, Jamaica ve Maksika’yı ziyaret ediyorsunuz. Neler mi görüyorsunuz? Gemiye bineceğiniz Miami’den başlayalım. Miami’nin tam kalbinde South Beach’de, okyanus kıyısında 1. sınıf bir otelde konaklıyorsunuz. Deniz, güneş ve eğlencenin yanı sıra gezi programında harika bir alışveriş fırsatı da var. Dünyanın en ünlü outlet merkezlerinden Saw Grass Mills’e gidip Türkiye’de 2.500 TL’ye satılan bir çantayı 300 TL’ye alabilirsiniz.

Haberin Devamı

Miami’de bir geceden sonra limanda sizi bekleyen gemiyle Bahamalar’a rüya gibi bir yolculuk başlıyor. İlk durak Royal Caribbean’a ait egzotik bir ada: Cococay... Karpostallarda gördüğünüz o bembeyaz kumlu, palmiyelerle çevrili cennetin ortasındasınız.

Oradan ver elini Bahamalar’ın başkenti Nassau Adası... Buradan küçük motorlarla Atlantis Paradise Island’a geçerseniz okyanus ortasında lunapark gibi inanılmaz bir otel göreceksiniz. Yunuslarla yüzmek, yer altı delhizlerindeki akvaryumlarda köpek balıklarını, okyanusun harika canlılarını izlemek, botanik bahçelerinde kendinizden geçmek mümkün.

Haberin Devamı

Royal Caribbean Türkiye İletişim ve Pazarlama Direktörü Cihangir Canıyılmaz, binlerce Türk’ün Karayiplerle tanışmasını sağlayan bir isim. Turların her ayrıntısıyla ilgileniyor. “Misafirlerimizin dünyanın en güzel adalarını en uygun fiyatlarla görmesini istiyoruz. Her geçen gün artan bir ilgi var. Bu da bizi mutlu ediyor” diyor.

Ah o gemide ben de olsaydım...

Royal Caribbean’ın yeni gemisi ‘Harmony of the Seas’ 2016 Mayıs ayında Fransa’nın St. Nazaire limanından denize inecek. Cruise tutkunları heyecanla bu muhteşem gemiyi bekliyor. Barcelona, Palma de Mallorca, Marsilya Provence, Caprie adası, Florance ve Roma’yı 1.300 Euro’dan başlayan fiyatlarla dolaşabileceğiniz bu tur gerçekten büyük bir lüks.

AKDENİZ’E 829 EURO’YA ÖZEL TUR

Royal Caribbean’a ait ‘Celebrity Cruises’ gemisi 18 Haziran ve 16 Temmuz 2016 tarihinde İstanbul çıkışlı Akdeniz turlarına başlıyor. 1 hafta sürecek ve Roma’da bitecek seyahate dönüş uçak bileti de dahil. İstanbul, Mykonos, Malta, Sicilya, Amalfi Sahilleri ve Roma’yı kapsayan bu tur 829 Euro.

Haberin Devamı