Gazete Vatan Logo

TÜRKKEP, sunduğu hizmet ve çözümleri anlattı

TÜRKKEP, yasal geçerli ve güvenli hizmetleriyle iş süreçlerine verimlilik katıyor

TÜRKKEP, sunduğu hizmet ve çözümleri anlattı

Türkiye’de Kayıtlı Elektronik Posta (KEP) hizmetlerinin yanı sıra, E-Fatura, E-Defter, E-İmza, E-Mutabakat ve E-Saklama hizmetlerinin hepsini bir arada sunan ilk ve tek kurum TÜRKKEP, İzmir Ticaret Odası’nda bir etkinlik düzenledi. Yoğun katılım ile gerçekleşen etkinlikte TÜRKKEP İzmir TBM (TÜRKKEP Başvuru Merkezi) Pazarlama Uzmanı Okan Dedeoğlu, TÜRKKEP İzmir TBM KEP Hizmetleri Danışmanı Gülşah Altıparmak ve TÜRKKEP İzmir TBM E-Çözümlerden Sorumlu Satış Temsilcisi Sinan Kaya, katılımcılara KEP, E- İmza, E-fatura, E-Defter, E-Mutabakat ve E-Saklama hizmetleri hakkında bilgi verdiler.

TÜRKKEP, yerinde başvuru hizmeti ile fark yaratıyor

Etkinlikte elektronik posta ortamında her türlü işlemin kolayca gerçekleştirilebileceğini ifade eden Dedeoğlu, şu bilgileri aktardı: “Müşterilerimiz, TÜRKKEP internet sitesinden ön başvuru formu doldurarak, müşteri hizmetlerinden telefonla veya e-posta ile ön başvuru yaparak ya da ülke genelinde yaygın yetkili TÜRKKEP Başvuru Merkezlerine bizzat, telefonla veya e-posta ile başvurarak KEP adreslerini ve E-İmza hizmetini alabilmektedirler. Ayrıca talep eden müşterilerimize yerinde başvuru hizmetimizle tüm Türkiye’de servis sağlıyoruz. TÜRKKEP müşterileri, 7 gün 24 saat 0 850 470 0 537 numaralı müşteri destek hattından telefonla veyadestek@turkkep.com.tr adresinden e-posta ile KEP, E-İmza, E-Fatura, E-Defter ve E-Saklama hizmetleriyle ilgili her türlü konuda bilgi ve destek alabilmektedirler.”

Haberin Devamı

İtalya’da KEP hesabı sayısı 8 milyona yaklaştı

ABD, Fransa, Belçika, İspanya, Slovenya, İsveç, Avusturya, İtalya ve Almanya gibi ülkelerde birkaç yıldır yoğun olarak kullanılan KEP sistemi, milyonlarca kullanıcıya ulaştığını hatırlatan Dedeoğlu, konuşmasını şöyle bitirdi: “Şu anda dünyada milyarlarca belge KEP sistemiyle gönderilip alınmakta. Örneğin, sadece İtalya’da kullanıcı sayısı 8 milyona yaklaşmış durumda ve yıllık ortalama gönderi sayısı 1 milyar adeti geçmiş bulunmaktadır. Ülkemizde de bu oranlara birkaç yıl içinde ulaşılacağını öngörüyorum.”

TÜRKKEP, hizmet ve çözümleriyle müşterilerinin hayatlarını kolaylaştırıyor

Haberin Devamı

Dedeoğlu’nun konuşmasını takiben söz alan Altıparmak, konuşmasında “TÜRKKEP, şirketlerin ve kurumların KEP iletilerinin gönderilmesi, alınması, e-imzalanması ve zaman damgalanması gibi işlemlerin mevcut yazılım uygulamalarıyla ve iş akışlarıyla entegre edilmesi için kurumsal çözüm ve hizmetler sunmaktadır” bilgisini aktardı. TÜRKKEP’in hizmet ve çözümleriyle kurumsal ve bireysel müşterilerinin hayatlarını kolaylaştırdıklarını ifade eden Kaya ise verimli ve kaliteli çözümler ile müşterilerinin yüklerini hafifletmeye devam edeceklerini söyledi.



KAYNAK : Teknolojioku.com - TÜRKKEP, sunduğu hizmet ve çözümleri anlattı

Nexus 5 ve Nexus 6 karşılaştırma