Gazete Vatan Logo

Türkiye’yi zengin edecekler

Türkiye İhracatçılar Meclisi’nin (TİM) 30 Haziran’daki 25’inci Olağan Genel Kurulu’nda Yönetim Kurulu Başkanlığı’na seçilen İsmail Gülle, görevi Mehmet Büyükekşi’den devraldı.

Türkiye’yi zengin edecekler

İsmail Gülle, ihracatçıların çok önemli, vizyon ve misyonu olan bir aile olduğunu belirterek, “İhracat ailesinin bu ülke için çok büyük görevleri var. Bu ülkenin kişi başı geliri artacak, zenginleşecek ve yeni rekorlar kıracaksak bunu ihracatçılar yapacak. Biz de bu sorumluluk çerçevesinde çalıştık. Yeni dönemde de bu ciddiyetle çalışacağız” dedi.

Meclisi çalıştıracağız

“Nereden gelip, nereye gittiğini bilmeyen kişinin nerede olduğunun önemi yok” diyen Gülle, TİM’de iletişim ve koordinasyonu ileriye taşıyacaklarını bildirdi. Gülle, “Hiç kimse kendini bu ailenin dışında hissetmesin. TİM Meclisi’ni çalıştıracağız. Tüm delegelerimizi dinleyeceğiz. Onları bu ailenin büyüklüğünü ve gücünü hissettireceğiz. Onları paydaş yaparak atıl enerjiyi daha çok harekete geçireceğiz” dedi.

Törende konuşan eski başkan Mehmet Büyükekşi de devir teslim törenini bir bayrak değişimi olarak gördüğünü belirterek, “TİM siyasi bir görüşe ait kurum değildir. Burası sektörel, mesleki ve ihracatçıların çıkarlarını sağlayan bir kurumdur. Önemli olan ihracatın ve ihracatçının kazanması” şeklinde konuştu.

Haberin Devamı