Gazete Vatan Logo

Türkiye’yi sevdi

Yeni Isuzu D-Max, satışa çıktı. Araç ilk etapta Tayland’dan gelecek, 2018’de yine Şekerpınar fabrikasında üretilecek

Türkiye’yi sevdi

Isuzu’nun pick-up segmentinde iddialı modeli D-Max, yenilenerek satışa sunuldu. D-Max, Avrupa’da yine sadece ülkemizde üretilecek. Araç, Anadolu Isuzu tarafından Şekerpınar tesisindeki bantlardan indirilecek. Bir önceki jenerasyon da ‘Made in Turkey’ imzasına sahipti.

Anadolu Isuzu Genel Müdürü Tuğrul Arıkan, “V-Cross donanıma sahip D-Max halihazırda Tayland’daki Isuzu fabrikasında üretiliyor. 2018’in ilk yarısında da D-Max’in baz ve donanımlı versiyonlarını Anadolu Isuzu fabrikamızda üreteceğiz ve Türkiye pazarına sunacağız” dedi.

Tasarruflu motor

Yeni D-Max’te 2.5 litrelik dizel motorunu yerini 1.9 litrelik dizel aldı. 1.9 litrelik motor 164 beygir güç ve 360 Nm tork ile selefiyle aynı performansı sergiliyor. Pick-up’ta 6 ileri manuel ve otomatik şanzıman tercihleri bulunuyor. D-Max, 3.5 ton çekme ve 1 ton yük taşıma kapasitesiyle kullanıcısının ihtiyaçlarını karşılayabiliyor.

V şeklinde tasarlanan yeni ön burun tasarımı, kaput dizaynı, yeni ön tampon ve ön panjur, LED gündüz farları, nikelaj çerçeveli yeni sis farları, alaşım jantlar, 13 farklı dış renk seçeneği, LED stop lambaları ve bagaj kapağı D-Max’in dış tasarımındaki yenilikler olarak dikkat çekiyor.

Haberin Devamı