Gazete Vatan Logo

Türkiye şehitlerini uğurluyor!

Şehit Yarbay Melih Gülova, Binbaşı Ramazan Armutçuoğlu ve er Hasan Güreşen'in cenazelerinde teröre lanet yağdı YENİ



Terör örgütü PKK'nın yola döşediği mayını patlatması sonucu şehit olan Yarbay Melih Gülova, Binbaşı Ramazan Armutçuoğlu ve er Hasan Güreşen'in cenazeleri bugün memleketlerinde toprağa verilecek. Ankara ve Manisa'daki törenlerde hükümete yönelik protesto ediliyor.

Manisa:
Manisa'daki şehit Yarbay Melih Gülova son yolculuğuna uğurlanıyor. Kentte esnaf işyerlerini Türk bayraklarıyla donattı.

Cenaze törenine katılmak üzere kente gelen TBMM Başkanı Bülent Arınç, protesto ediliyor. Cenazeye katılanlar, "Arınç dışarı", "Hainler dışarı", "Askere uzanan eller kırılsın" sloganları atıyor.

Ankara:
Şehit Binbaşı Ramazan Armutçuoğlu için Kocatepe Camii avlusunda cenaze töreni düzenleniyor. Törene Dışişleri Bakanı Abdullah Gül, Devlet Bakanı Mehmet Ali Şahin, Sağlık Bakanı Recep Akdağ gibi hükümet üyelerinin yanı sıra Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Büyükanıt, kuvvet komutanları da katılıyor.

Törende hükümet üyeleri protesto edilirken, Büyükanıt içeri girdiği sırada protestolar yatıştı ve "Askere uzanan eller kırılsın" sloganları atıldı. Başbakan Yardımcısı Abdüllatif Şener de törende protesto edilmedi.

İstanbul:
İki çocuk babası piyade er Hasan Güreşen'in Gaziosmanpaşa'daki evinin önünde düzenlenen törende, terör örgütü aleyhine sloganlar atıldı. Türk bayrakları ve Güreşen'in fotoğraflarıyla süslenen sokaktaki tören sırasında, şehidin yakınları ve vatandaşlar gözyaşlarını tutamadı.

Burada toplanan grup, terör örgütü aleyhine sloganlar attı. Güreşen'in cenazesi, daha sonra Eyüp Rami'deki işyerlerinin önüne getirildi. Büyük bir Türk bayrağının asıldığı işyerinin önündeki tören sırasındada vatandaşlar, "Şehitler ölmez vatan bölünmez" sloganları attı.

Şehit erin cenazesi, Levent Camii'ne götürülmek üzere konvoy eşliğinde buradan ayrıldı.

Şırnak'ta PKK tuzağı: 3 asker şehit

Şırnak'ın Güçlükonak ilçesinde 9 Haziran'da karayoluna terör örgütü PKK üyelerince döşenen uzaktan kumandalı patlayıcının patlatılması sonucu 1 yarbay ile 1 binbaşı ve 1 er şehit olmuş, 5 asker de yaralanmıştı.
Olayın ardından bölgeye çok sayıda asker sevkedilmiş, hava destekli geniş çaplı operasyon başlatılmıştı.



Haberin Devamı