Gazete Vatan Logo

Türkiye’nin ilk vetek online üniversite tercih fuarı gerçekleşti!

Türkiye’nin ilk vetek online üniversite tercih fuarı gerçekleşti 107.958 öğrenci ziyaret etti.

EndlessFairs tarafından düzenlenen Türkiye’nin ilk ve tek online üniversite tercih fuarı olan VEF Üniversitesi Fuarı gerçekleşti. Online üniversite tercih fuarında, öğrenciler farklı üniversite ve bölümler ile ilgili tüm alternatifleri inceleme fırsatı yakaladı.

LYS sonuçlarının açıklanması ile beraber öğrenciler üniversite terciharaştırmalarınabaşladı. EndlessGroup bünyesinde kurulan EndlessFairs tarafındanonline bir platformda düzenlenenVEF Üniversitesi Fuarı, ziyaretçilerefuar kalabalığından ve karmaşasından uzak bir şekilde üniversiteleri inceleme olanağı sağladı.19-20-21 Temmuz tarihlerinde düzenlenen fuarı107.958kişi görüntüledi.

Katılımcı öğrencilere toplam 500 bin TL değerinde burs ve hediyeler verildi

Türkiye’nin ve dünyanın önde gelen üniversitelerinin ağırlandığı fuar kapsamında ziyaretçiler broşür, afiş, katalog gibi materyallere tek tıkla ulaşabildi. Ziyaretçiler EndlessFairs’in üniversiteler için organize ettiği seminerlere de katılım göstererek bilgi aldı ve kurum görevlileri ile kameralı olarak da görüşme fırsatı yakaladı.Online fuarda, katılımcı öğrencilere toplamda 500 bin TL değerinde burs ve hediyeler dağıtıldı.

Fuar offline olarak 7 gün kadar daha ziyaret edilebiliyor

Türkiye’nin ve dünyanın önde gelen üniversitelerinin ağırlandığı fuar katılamayanlar için www.universitefuari.com adresinden offline olarak 7 gün kadar daha ziyaret edilebilecek. Broşür, afiş, katalog gibi materyallere tek tıkla ulaşabilecek.

Haberin Devamı