Gazete Vatan Logo

Türkiye'nin ilk 'sesli kitap' dükkânı

Güncel yazarların son kitapları ve çok okunan, popüler yazarların başyapıtları artık sesli kitap olarak karşımızda.

Türkiye'nin ilk sesli kitap dükkanı olduğu belirtilen ve internet ortamında hizmet veren 'Seslenen Kitap' güncel yazarların son kitaplarını ve çok okunan, popüler yazarların başyapıtlarını sesli kitap olarak sunacak.Her yazarın kendi kitabını seslendirdiği, internet ve mobil cihazlar üzerinden kolay ulaşılabilir ve yenilikçi bir mecra sunan Seslenen Kitap, kitapseverlere yeni bir platform sunarak bilgiye ulaşımı kolaylaştırmayı amaçlıyor. Tanıtım toplantısını 12 yazarla gerçekleştiren Seslenen Kitap için Ayşe Kulin Dönüş'ü, Canan Tan Piraye'yi, Murat Menteş Ruhi Mücerret'i, Hasan Ali Toptaş Heba'yı, Can Dündar Lüsyen'i, İclal Aydın Bir Cihan Kafes'i, Cem Mumcu Makber'i, Buket Uzuner Uyumsuz Defne Kaman'ın Maceraları:Su'yu, Pucca Ay Hadi İnşallah'ı, Berrak Yurdakul İki Cihanın Bekçisi'ni, Tuba Ünsal Benim Tatlı Komposto Günlüğüm'ü ve Fatmanur Erdoğan Beyaz Yakalı Girşimci'yi seslendirdi. Devam eden kayıtlar arasında ise Nebil Özgentürk'ün Türkiye'nin Hatıra Defteri ve Dost Can Deniz'in Cesur Sorular'ı bulunuyor.

ÜYE OLAN HERKES...
www.seslenenkitap.com'a üye olan herkes, satın aldıkları kitapları www.seslenenkitap.com internet sitesi, Seslenen Kitap mobil uygulamaları ve Seslenen Kitap masa üstü uygulamalarının tamamından dinleyebilecek.


Seslenen Kitap Kurucu Ortağı Berk İmamoğlu, 2014 yılında öncelikle yeni kitaplar ve yeni yazarları Seslenen Kitap'a dahil etmeyi planladıklarını ve tüm büyük yayın evlerinin sesli kitaplar konusunda Seslenen Kitap ile birlik içinde girişimde bulunmasını hedeflediklerini söyledi. Okuyan Us ve Can Yayınevi'yle şimdiden anlaşma imzalanmış.

HER KİTABIN SONUNDA YAZARLARLA SOHBET

Seslenen Kitap uygulamasıyla okuyucular, yazarın sesinden dinledikleri kitaplar sayesinde, hikayeleri yazarın ağzından dinleme fırsatı yakalayacaklar. Her kitabin sonunda yazarlara 6 soru soruluyor ve cevapları dinleyicilerle paylaşılıyor. Bazı yazarlar uzun, bazı yazarlar kısa cevaplar vermeyi tercih ediyorlar. Bu soru-cevap bölümünün uzunluğu ortalama 5 dakika sürüyor.






Haberin Devamı