Gazete Vatan Logo

Türkiye’nin En Etkin 50 CMO’su açıklanıyor

Günümüz tüketim toplumu ve markalar arasında sürdürülebilir ilişkinin dayanak noktasında yer alan değer odaklılığın yaratılmasında büyük etkileri olan CMO’ların yükselen değerine dikkat çekmek amacıyla yapılan araştırma kapsamında Türkiye’nin en etkin 50 CMO’su belirlenecek.

Türkiye’nin En Etkin 50 CMO’su açıklanıyor

Yönetim kademelerindeki dinamiklerin değişmesi ile kurumların büyüme stratejilerinin kilit noktasındakonumlanan CMO’lar; Türkiye’nin en büyük şirketlerinde pazarlama fonksiyonunu en üst düzeyde temsil eden Pazarlama Yöneticilerini kapsayan “En Etkin 50 CMO” araştırmasıyla mercek altına alınıyor.

Danışma kurulunda bulunan sektör uzmanlarının ve akademisyenlerin adayların kritik başarı kriterlerindeki performans göstergelerini incelediği araştırma, Fortune Türkiye ve DataExpert iş birliği ile yürütülüyor.

Ayrıntılarının www.enguclucmo.com adresinden takip edilebildiği araştırma sonuçları FortuneDergisi’nin Kasım ayı sayısında yayımlanacak.

En Etkin 50 CMO ödül töreni, 20 Kasım Salı günü Hilton Istanbul Bomonti Hotel’de düzenlenecek CMO Summit 2018’de gerçekleşecek. Türkiye'nin pazarlama alanındaki önemli karar alıcılarına ve düşünce önderlerine ev sahipliği yapacak Zirve’ye;Türkiye'nin önde gelen firmalarının üst düzey yöneticileri ve CMO'ları, pazarlama alanında çalışan orta ve üst düzey yöneticiler, pazarlama alanındaki ürün/hizmet sağlayıcılarının üst düzey yöneticileri, pazarlama ve yönetim uzmanları, sektör duayenleri ve alanın uzmanı basın mensupları katılacak.

Haberin Devamı

Boyner Grup CEO’su Cem Boyner’in açılış konuşmasını yapacağı Zirve, iş dünyasından önemli liderleri ve 20’nin üzerinde konuşmacıyı ağırlayacak. Zirve’de “Yo¨netim Perspektifinden CMO'nun Rolu¨,” “DegˆerYo¨netim Karması: Pazarlama & Finans & Marka,” “Pazarlamada Davranıs¸ Mimarlıgˆı” ve “Dijital Do¨nu¨s¸u¨m& Marketing 5.0” başlıkları masaya yatırılacak.

CMO Summit 2018 hakkında detaylı bilgi için www.cmosummit.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.