Gazete Vatan Logo

Türkiye'nin en başarılı 10 gencinden biri siz olabilirsiniz

Türkiye'nin en başarılı 10 genci belli oluyor!

Türkiye'nin en başarılı 10 gencinden biri siz olabilirsiniz

JCI “Genç Liderler ve Girişimciler Derneği”nin 1981 yılından bu yana düzenlediği Ten Outstanding Young Persons of the World (Dünyanın en başarılı on genci) yarışmasının Türkiye ayağı olan “TOYP’14: Türkiye’nin En Başarılı On Genci” yarışmasının birincileri 19 Kasım’da Yıldız Teknik Üniversitesi Yıldız Kampüsünde saat 19:30’da düzenlenecek ödül töreninde belli olacak.

Türkiye’de bu sene yirmincisi düzenlenecek olan etkinlikte, iş dünyasından bilime kadar on farklı kategoride hayata geçirdikleri çalışmalarla başarı kazanan ve yaşları 18 ila 40 arasında değişenTürkiye'nin başarılı gençleri 20. kez ödüllerini alacak. JCI Türkiye ile bugüne kadar 12 başarılı Türk genci; TOYP Dünya Birinciliği ödülünü almaya hak kazanmıştır. TOYP Ödüllerini bu zamana kadar Türkiye'de Nasuh Mahruki, Tan Sağtürk, Şafak Pavey gibi Türkiye'nin tanınmış isimlerinin almış olmasının yanı sıra, başarılı gençleri alanlarında uzman ve Türkiye'nin sayılı isimlerinden oluşan değerli jüri üyeleri seçmektedir.

Türkiye’nin başarılı gençlerini destekleme amacı taşıyan projenin ana sponsorları arasında Proline Bilişim yer alıyor. Proline Bilişim Strateji ve İş Geliştirme Müdürü Serhan Ünalan, yarışmayla ilgili şu açıklamayı yapıyor: “Türkiye’nin eşsiz potansiyele sahip gençlerini destekleyen bir şirket olarak bu yarışmayı çok anlamlı buluyoruz. Kendine güvenen, girişimci ruha sahip, yenilikçi ve araştırmacı gençlere kariyer fırsatı sunan birçok proje gerçekleştiriyoruz. JCI’ın düzenlediği bu yarışmayla Türkiye için hayati öneme sahip alanlarda başarı göstermiş gençlerimizi onurlandırmak ve geleceğe yönelik planlarında onlara motivasyon kaynağı olabilmek istiyoruz.”

Haberin Devamı

TOYP Başvuru Kategorileri

· İş Dünyası, Ekonomi ve/veya Girişimcilik

· Siyaset, Hukuk ve Kamu Yönetimi

· Bilimsel Önderlik

· Kültürel Başarı

· Çevre Korumacılığı ve Ahlaki Önderlik

· İnsan Haklarına, Çocuklara ve Dünya Barışına Katkı

· İnsanlığa ve Gönüllü Kuruluşlara Hizmet

· Fen ve Teknik Gelişme

Haberin Devamı

· Kişisel Başarı

· Tıbbi Yenilik ve Buluşlar



KAYNAK : Teknolojioku.com - Türkiye’nin en başarılı 10 gencinden biri siz olabilirsiniz

DEEZER kullanıcıları istedikleri albümlere artık PayPal ile sahip olabilecek