Gazete Vatan Logo
Magazin Türkiye kararını verdi

Türkiye kararını verdi

Seçim sonuçları ünlü isimlerin de gündemindeki konuydu. 50 milyona yakın vatandaşın sandık başına gittiği seçimde, 13. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olarak ilan edildi. Kesinleşen sonuçların ardından ünlü isimler ise Cumhurbaşkanını sosyal medya hesabından tebrik etti...

Türkiye kararını verdi

Alişan

“Türkiye kararını verdi... Hayırlı uğurlu olsun Sayın Başkanım… Bu millete yapacağınız daha çok hizmet var Allah’ın izniyle...”

Gülben Ergen

“Ülkemiz için en hayırlısı olsun. Neşe ve huzurla yansısın hepimize... Çocuklarımız, şarkılarımız, umudumuz gülümsesin…”

Ebru Yaşar

“Hayırlı olsun... Türkiye Cumhuriyeti’nin ilk Başkanı Recep Tayyip Erdoğan.”

Sinan Akçıl

“Yarından itibaren el ele, hep beraber güzel bir Türkiye’ye... Güzel ülkem.”

Bülent Ersoy

“Şaibesiz, itibarından ödün vermeden hür milletin, hür iradesinin tecelli ettiği, yanılmayan bir ilim olan matematik ilmi sonuçları ile tescillenmiş bu seçimlerin Türkiye Cumhuriyeti’nin bekaası, yüce Türk milletinin her açıdan refah ve ferahı adına hayırlara vesile olması en kalbi vede en halisane duygularımdır tebrikler efendim, Recep Tayyip Erdoğan...”

Seda Sayan

“Ben demiştim! Yola devam… Nerede kalmıştık?”

Şahan Gökbakar

“Cumhurbaşkanı seçilen Recep Tayyip Erdoğan beyefendiyi tebrik ederim. Getirdiği heyecan ve dinamizmden ötürü Muharrem İnce beyefendiyi de tebrik ederim. Bu güzel ülkenin hak ettiği seviyelere gelmesini cani gönülden temenni ederim… Türkiye’mize hayırlı olsun.”

Haberin Devamı

İbrahim Tatlıses

“Sayın Başkanım yine ilklere imza attınız, sizi yürekten tebrik ediyorum... Ülkemiz için güzel ve güçlü günler başlıyor, yeni sistemin ülkemize hayırlı olmasını diliyorum... İyi ki varsınız sayın Başkanım, Allah sizi başımızdan eksik etmesin, bu kutlu yürüyüşümüzde Allah yar ve yardımcımız olsun.”

Ece Erken

“Ülkemiz için hayırlı olsun.”