Gazete Vatan Logo

Iğdır'dan acı haber geldi!: 1 asker şehit, 1 asker yaralı!

Türkiye-İran sınırının Iğdır tarafında gerçekleştirilen terör saldırısında bir asker şehit oldu, bir asker yaralandı.

Iğdır'dan acı haber geldi!: 1 asker şehit, 1 asker yaralı!

Iğdır sınır bölgesinde, devriye görevi yapan güvenlik güçleri ile PKK/YPG'li teröristler arasında çatışma çıktı. Çatışmada Sözleşmeli Er Hakan Özdemir şehit olurken, 1 asker de hafif yaralandı. Yaralı askerin, Iğdır Devlet Hastanesi'nde tedaviye alındığı belirtildi. Öte yandan saldırının ardından bölgeye takviye birlikler sevk edildi. Kaçan teröristlerin etkisiz hale getirilmesi amacıyla operasyon başlatıldı.

VALİ SOSYAL MEDYA HESABINDAN DUYURDU

Iğdır Valisi Enver Ünlü, sosyal paylaşım sitesi Twitter'daki hesabından yaptığı açıklamada, "Bu sabah aralıkta gerçekleştirilen hain terör saldırısında şehadete ulaşan Piyada Sözleşmeli Er Hakan Özdemir'e Allah'tan rahmet, yaralı askerimize, acil şifalar diliyorum. Aziz milletimizin başı sağ olsun" dedi.

BAKANLIKTAN AÇIKLAMA

Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan yazılı açıklamada ise "Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah'tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile Yüce Türk milletine başsağlığı ve sabır, yaralanan kahraman silah arkadaşımıza acil şifalar dileriz" denildi.

Haberin Devamı