Gazete Vatan Logo

Türkiye’den İngiltere’deki kıza polis tacizi!

19 yaşındaki Abby Bray’ı, Facebook’tan taciz ettiği ve çıplak fotoğraflarını gönderdiği iddia edilen Bursa’da görevli polis memuru Servet T. açığa alındı

Türkiye’den İngiltere’deki kıza polis tacizi!

İngiltere’de yaşayan Abby Bray, Facebook’ta polis memuru olduğunu açıklayan Servet T. tarafından tacize uğradığını öne sürdü. Facebook hesabından olayı anlatan Abby, tüm konuşmaların ekran görüntülerini de paylaştı. Mesajlaşmalara göre, 19 yaşında olan Abby, ‘16 yaşındayım’ demesine rağmen Servet T. ısrarlı tacizlerini sürdürdü. Çıplak fotoğraflarını gönderen Servet T. evlenmek için Abby Bray’i Türkiye’ye davet etti. Servet T. yazışmalarda, Abby’ye bakire olup olmadığını da sordu.

Sapıklara dikkat edin

Facebook’ta “İnsanların bu tip sapıklara dikkat etmesi için paylaşıyorum” diyen Abby, başka genç kızların da bu sapıklığa maruz kalmaması için sosyal medya kullanıcılarından Servet T.’yi şikayet etmelerini istedi. Abby yazısını “Başka sapıklar da bana yazmayı denemekte kendilerini özgür hissedebilirler, onları da ifşa edip teker teker rapor edeceğim” şeklinde bittirdi. Kısa sürede yüzlerce kez paylaşılan yazı, sosyal medyada da gündem oluşturdu.

Hesabını kapattı

Servet T. binlerce tepki yağınca sosyal medya hesaplarını kapattı. Sosyal medya hesaplarından birçok kişi, Bursa Valiliği ve Bursa Emniyet Müdürlüğü’nün hesaplarını etiketleyerek, şikayet çağrısında bulundu. Bunun üzerine hareket geçen Bursa Emniyet Müdürlüğü, kadrosu Çarşı Polis Merkezi’nde olan ve Muradiye Devlet Hastanesi’nde görev yapan Servet T.’yi dün sabah açığa alarak soruşturma başlattı.

Haberin Devamı