Gazete Vatan Logo

Türkiye'de neler oluyor?

Türkiye'de neler oluyor? Birbiri ardında esrarengiz cinayetler işlendi, birden çok kişinin cesedi bulundu...

OSMANİYE'DE VAHŞET

Osmaniye'de kimliği belirsiz kişiler bir genç kızı öldürüp, çırılçıplak tarlaya attılar.

OSMANİYE’de hayat kadını 22 yaşındaki Esma Güven, dövülerek öldürüldükten sonra çırılçıplak halde bir tarlaya atıldı. Cinayeti termal kamerayla Amanos Dağları eteklerini gözetleyen askerler tespit etti.

Olay dün gece yarısı Güney Çevre Yolu'nun Bölge Trafik ve Denetleme Şube Müdürlüğü yakınlarında meydana geldi. Alınan bilgeye göre; bir kadının darp edilerek tarlaya bırakıldığı ihbarını alan emniyet güçleri, olay yerine giderek araştırma yaptı. Bir süre boş tarlada arama yapan polisler, çırılçıplak vaziyette bir genç kızın cesedini buldu.



Olay yerine çağrılan 112 Acil ekiplerinin yaptıkları muayene sonucunda genç kızın hayatını kaybettiğini belirledi. Bu arada olay yerine gelen çok sayıda polis ekibi çevrede arama ve inceleme yaptı. Diğer yandan genç kızın kolunda yazan 'Ferhat' yazısı da dikkat çekti. Polisler olayın fail yada faillerinin yakınlarda olabilmesi ihtimaline karşı uzun sürede arazide arama yaptı.

Olay yerine gelerek bilgi alan Emniyet Müdürü Tayfur Erdal Ceren, genç kızın daha önceden fuhuş operasyonu kapsamında göz altına alınan Esma Güven (22) olduğunun belirlendiğini söyledi. Ceren, olay ile ilgili tahkikat başlatıldığını, olayı gerçekleştiren şüpheli yada şüphelilerin yakalanması için çalışmaların devam ettiğini bildirdi.

Genç kızın cesedi morga kaldırılırken, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Adli Tıp Kurumu'na gönderileceği belirtildi.

BAŞINA KOLİ BANDI, BOYNUNA İP SARIP ÖLDÜRDÜLER

Antalya'nın Korkuteli İlçesi'nde başı koli bandıyla sarılı, boynunda çamaşır ipi bulunan ve elleri arkadan bağlanmış bir kadın cesedi bulundu.

Korkuteli İlçesi'nde başı koli bandıyla sarılı, boynunda çamaşır ipi bulunan ve elleri arkadan bağlanmış bir kadın cesedi bulundu.

Olay saat 07.00 sıralarında Ulucak Köyü Ballıca Mevkii'nde ortaya çıktı. Karabayır Köyü'ne giden çoban Murat Yıldız, yol ortasında kafası koli bandıyla sarılı ve boynu iple bağlanmış bir kadın cesedi olduğu fark etti.

Yıldız, cep telefonuyla jandarmayı aradı. İhbar üzerine olay yerine gelen jandarma ekipleri, inceleme başlattı. Üzerinden kimlik çıkmayan cesedin 25-30 yaşlarında bir kadına ait olduğu belirlendi. Başı tamamen koli bandıyla sarılan, boynunda ip bağlı olan ve elleri arkasına bağlı cesedin kimliğinin belirlenmesine çalışıyor.

Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatılırken, ceset otopsi yapılmak üzere Antalya Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi.

GENÇ KIZ, BİLGİSAYAR BAŞINDA TABANCAYLA VURULMUŞ HALDE ÖLÜ BULUNDU

KIRKLARELİ’NİN Lüleburgaz İlçesi’nde 31 yaşındaki Dilek Arda, evinde başından tabancayla vurulmuş halde bulundu.

Bu sabaha karşı Fatih Caddesi üzerindeki 60 numaralı apartmanın 4’ncü katındaki evlerine gelen 33 yaşındaki Zafer Arda, iddiaya göre odaya girdiğinde kızkardeşi Dilek Arda’yı bilgisayar başında, başından tabanca ile vurulmuş halde kanlar içinde buldu. Zafer Arda, hemen kendi aracı ile kızkardeşini Lüleburgaz Devlet Hastanesi’ne götürdü.

Burada doktorlar Dilek Arda’nın öldüğünü söyledi
Dilek Arda’nın ölümü şüpheli bulan savcı, genç kızın cesedini otopsi için İstanbul Adli Tıp Kurumu’na gönderdi.

Evde inceleme yapan polis ekipleri bir kuru sıkıdan dönüştürülmüş tabanca buldu. Soruşturma sürüyor.

MERİÇ NEHRİ’NDE 2 ERKEK CESEDİ BULUNDU

Edirne’de, Meriç Nehri’nde 2 erkek cesedi bulundu.

Alınan bilgiye göre, jandarma ekipleri, Adasarhanlı köyü yakınlarında yaptıkları kontrollerde, Meriç Nehri’nde kıyıya vurmuş iki erkek cesedi buldu.

Nehri aşarak Yunanistan’a gitmek isteyen yabancı uyruklu kişilere ait olduğu tahmin edilen cesetler, otopsi için Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi morguna kaldırıldı.

KAYIP KADININ CESEDİ BULUNDU

BALIKESİR’in Edremit İlçesi’ne tatile giden ve kayıplara karışan Alzheimer hastası 73 yaşındaki Hatice Bozkurt’un 10 gün sonra cesedi bulundu. Manisa’nın Gördes İlçesinden Edremit İlçesi’ne bağlı Altınoluk Beldesi’ne bayram tatili için giden Alzheimer hastası 73 yaşındaki Hatice Bozkurt, 1 Eylül günü, kaldığı pansiyondan dışarı çıkıp ortadan kaybolmuştu. İlerleyen saatlere rağmen geri dönmeyen yaşlı kadının oğlu Mehmet Bozkurt durumu güvenlik güçlerine bildirmişti. Bunun üzerine başlatılan çalışmalara rağmen yaşlı kadın bulunamadı. Yaşlı kadının bulunması için Balıkesir Valiliği bünyesindeki İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü çalışma başlattı. Geçen 10 günün ardından bugün akşam saatlerinde Çam Mahallesi’ndeki zeytin ağaçları arasında yaşlı kadının cesedi bulundu. İlk belirlemelere göre birkaç gün önce yaşamını kaybettiği belirlenen Hatice Bozkurt’un cesedi otopsi için morga kaldırıldı.

KORKUTELİ’NDE YOL KENARINDA KADIN CESEDİ BULUNDU

Antalya’nın Korkuteli ilçesinde yol kenarında kadın cesedi bulundu.

Edinilen bilgiye göre, çoban Murat Yıldız, yol kenarında, kafası koli bandıyla sarılı, boynuna urgan dolanmış, elleri arkasından bağlı kadın cesedi olduğunu görünce jandarmaya haber verdi.

Olay yerine gelen jandarma ekiplerinin incelemesinin ardından ceset, otopsi için Antalya Adli Tıp Kurumunun morguna gönderildi.

Haberin Devamı