Gazete Vatan Logo

Türkiye'de ilk 'Dijital Cuture' defilesi

Tasarımcı Arzu Kaprol, Vodafone ile birlikte gerçekleştirdiği dijital projelere bir yenisini daha ekliyor.

Türkiye'de ilk 'Dijital Cuture' defilesi

Kaprol, Vodafone’un yeni akıllı cihaz serisi Vodafone Smart 7’nin tanıtımı için Türkiye’nin ilk dijital “couture” defilesini düzenlemeye hazırlanıyor. “Karanlıkta parla” temasıyla gerçekleştirilecek ve çeşitli dijital sürprizlere sahne olacak defilede 40 farklı kıyafetle 14 manken, Vodafone Smart 7 akıllı cihazlarla podyumda boy gösterecek.

Vodafone Arena Fashion Hall’da 2 Haziran Perşembe akşamı düzenlenecek defileye iş, cemiyet ve spor dünyasından pek çok ünlü ismin katılması bekleniyor. Defile aynı zamanda Vodafone Arena’da yapılması planlanan tematik açılışlardan ilki olacak.

Vodafone’un bugüne kadarki en üstün özellikli akıllı cihaz serisi

Vodafone’un Türkiye’deki 10. yılına özel olarak sunduğu, tamamı Vodafone 4.5G uyumlu Vodafone Smart 7 serisi, Vodafone’un global tecrübesini son teknolojilerle birleştiren 3 akıllı telefon ve 1 tabletten oluşuyor. Vodafone, giriş seviyesi akıllı telefon arayanlara Vodafone Smart style 7, orta-üst seviye akıllı telefon talep edenlere Vodafone Smart ultra 7 ve hem tasarımı hem de teknik özellikleriyle daha üst seviye akıllı telefon isteyenlere ise Vodafone Smart pro 7’yi sunuyor. Seride ayrıca 10.1 inç yüksek çözünürlüklü ekranıyla farklılaşan Vodafone Smart tab 7 tablet de yer alıyor. Çalışır durumdaki eski cep telefonunu getiren tüketiciler, Vodafone Smart 7 serisine yüzde 70’e varan indirimlerle sahip olabiliyor.

Haberin Devamı